Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Απεριόριστη ψυχαγωγία με την οθόνη πολλαπλών χρήσεων Personal TV

LG: Απεριόριστη ψυχαγωγία με την οθόνη πολλαπλών χρήσεων Personal TV

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο monitor Personal TV, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως οθόνη υπολογιστή αλλά και ως τηλεόραση, προσφέροντας έτσι ακόμα περισσότερες επιλογές στην οικιακή ψυχαγωγία. Το μοντέλο 24MT55D αποτελεί την ιδανική λύση για τους χρήστες που αναζητούν μία συσκευή με ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα εικόνας και λειτουργιών για να χρησιμοποιηθεί ως οθόνη υπολογιστή, αλλά και προηγμένες λειτουργίες, ώστε να προσφέρει μια απολαυστική εμπειρία στην προβολή ψυχαγωγικού περιεχομένου.

To monitor Personal TV 24MT55D διαθέτει οθόνη LED 24 ιντσών, καθώς και Full HD IPS πάνελ ανάλυσης (1920 x 1080), καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για υψηλή ποιότητα στην εργασία, αλλά και την ψυχαγωγία. Η τεχνολογία LED IPS προσφέρει επιπλέον αυξημένες γωνίες θέασης χάρη στο λεπτό του πλαίσιο, πιο φωτεινά και καθαρά χρώματα με αποτύπωση υψηλής πιστότητας και ταυτόχρονα μειωμένη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες τεχνολογίας LCD. Με 2 θύρες HDMI και θύρα USB, η νέα συσκευή  μπορεί να συνδεθεί  με τον υπολογιστή αλλά και με άλλες φορητές συσκευές ή πηγές περιεχομένου για προβολή, λειτουργώντας ως μία προσωπική ‘τηλεόραση’, που προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στην ψυχαγωγία και τη διασκέδαση και μία απολαυστική multi-media εμπειρία.

Χάρη στη λειτουργία ΡΙΡ, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα περιεχόμενο από πολλαπλές οθόνες, όπως για παράδειγμα να βλέπει τηλεόραση σε ένα πλαίσιο και παράλληλα να περιηγείται στο Internet, χωρίς η μία οθόνη να επηρεάζει την άλλη. Τέλος, η νέα συσκευή διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία 5W για δυνατό και καθαρό ήχο, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί είτε σε επίπεδη επιφάνεια, είτε σε τοίχο.

Το νέο Personal TV 24MT55D monitor της LG θέτει νέα δεδομένα στην οικιακή εργασία και ψυχαγωγία, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές και άνεση στη χρήση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights