Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Χορηγεί το 16ο Διεθνές Συνέδριο Infocom World 2014

LG: Χορηγεί το 16ο Διεθνές Συνέδριο Infocom World 2014

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG), ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας, συμμετείχε και φέτος ως χορηγός στο 16ο Διεθνές Συνέδριο Infocom World 2014, τη μεγαλύτερη εκδήλωση σχετικά με τις ψηφιακές τεχνολογίες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

 

Στον ιδιαίτερο χώρο που είχε στηθεί από την LG, οι συμμετέχοντες του συνεδρίου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις κορυφαίες συσκευές της LG, όπως το LG G3, τη ναυαρχίδα της LG που έχει ήδη λάβει διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως, το νέο LG G3 S, τα νέα smartphones των L Series LG L Fino και LG L Bello,  αλλά και τις νέες συσκευές F60, L65 και L50 SPORTY.

LG @Infocom 2014_1

Το ενδιαφέρον των περισσότερων φυσικά τράβηξε το premium LG G3, αλλά και το νέο LG G3 S, καθώς ενσωματώνουν τα πιο πρωτοποριακά χαρακτηριστικά της LG, αλλά και το βραβευμένο UX που προσφέρει την πιο ευχάριστη και άνετη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, μέσα από ένα πρωτότυπο application, οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό απαντώντας 3 ερωτήσεις και να διεκδικήσουν ένα ολοκαίνουριο LG L FINO μέσα από κλήρωση.

LG @Infocom 2014_2

Το φετινό συνέδριο, που είχε τίτλο “Techonomy: Time for Synergies!”, πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο κατά την οποία δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογικές, στρατηγικές και επιχειρηματικές συνέργειες, οι οποίες αποτελούν, πλέον, βασικό μοχλό της ανάπτυξης. Ο νεολογισμός “Techonomy” εκφράζει την απόλυτη συνέργεια της τεχνολογίας με τη νέα οικονομική πραγματικότητα, αφού πλέον η τεχνολογία είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις βασικές κινητήριες δυνάμεις για τη βελτίωση του οικονομικού κλίματος.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights