Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG Liger (F490L): Με επεξεργαστή κατασκευασμένο από την LG
LG-Liger-F490L-in2mobile-featured-image

LG Liger (F490L): Με επεξεργαστή κατασκευασμένο από την LG

απο Kostas Gliatiotis

Οι πληροφορίες που ήθελαν την LG να σχεδιάζει τον δικό της επεξεργαστή για κινητά τηλέφωνα υπάρχουν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, και πλέον φαίνεται ότι ο επεξεργαστής αυτός είναι έτοιμος να βγει στη κυκλοφορία, φυσικά σε συσκευή κατασκευασμένη από την ίδια την LG.

Χάρη σε μια φωτογραφία που διέρρευσε και δείχνει μια συσκευή της LG να αναφέρει (στα Κορεάτικα…) τη χρήση του συγκεκριμένου επεξεργαστή, μαθαίνουμε πως η εταιρεία σχεδιάζει σύντομα να διαθέσει στην αγορά το LG Liger, τη πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί τον δικό της επεξεργαστή.

Τα λίγα χαρακτηριστικά του που αποκαλύπτονται στη συγκεκριμένη φωτογραφία είναι πως αυτός θα έχει την αρκετά περίεργη ονομασία Nuclun και ότι θα διαθέτει συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας. Ο χρονισμός για τους τέσσερις από αυτούς θα είναι στο 1.5 GHz ενώ για τους άλλους τέσσερις στο 1.2 GHz κάτι που δείχνει πως ο Nuclun θα χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική big.LITTLE της ARM. Λογικά λοιπόν με δεδομένο το ότι ακόμα οι A-57 και οι A-53 δεν είναι διαθέσιμοι σε μαζική παραγωγή από σχεδόν κανένα κατασκευαστή, ο Nuclun θα έχει εκτός σημαντικού απροόπτου, τέσσερις A-15 και άλλους τέσσερις Α-7 της ARM στο εσωτερικό του.

Το LG Liger υποστηρίζει δίκτυα LTE cat.6 με μέγιστη θεωρητική ταχύτητα 300 mbps χωρίς όμως και εδώ να ξέρουμε αν η LG θα χρησιμοποιεί κάποια λύση της Qualcomm ή αν ο νέος της επεξεργαστής έχει ενσωματωμένο και το κομμάτι του Radio.

Στο ίδιο το LG Liger τώρα, αυτό δείχνει πως είναι μια Mid-range συσκευή με βάση τα χαρακτηριστικά του, αφού διαθέτει 1080p οθόνη 5.9 ιντσών, 13 Mpixel κάμερα με Optical Image Stabilization, 2 GB μνήμης RAM και 32 GB αποθηκευτικού χώρου. Προς το παρόν όμως η συσκευή θα είναι διαθέσιμη μόνο στην αγορά της Νοτίου Κορέας χωρίς να υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν αυτή θα πωληθεί και στον υπόλοιπο κόσμο αλλά και σε ποια μορφή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights