Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Άνεση και ευκολία με την πλατφόρμα WebOS

LG: Άνεση και ευκολία με την πλατφόρμα WebOS

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) θέτοντας σε προτεραιότητα τον καταναλωτή, δημιούργησε την εύχρηστη πλατφόρμα webOS για τις ‘έξυπνες’ τηλεοράσεις, προσφέροντας εξαιρετική ευκολία και άνεση στη χρήση και φέρνοντας την εμπειρία της Smart+TV σε νέα επίπεδα.

Οι τηλεοράσεις πλέον αποτελούν κεντρικό κόμβο ψυχαγωγίας για κάθε σπίτι, ενώ η προηγμένη τεχνολογία και οι λειτουργίες τους είναι βασικό κριτήριο επιλογής για τους καταναλωτές. Ωστόσο, ενώ αποτελούν μία από τα πρωταρχικές ηλεκτρονικές συσκευές που εξοπλίζουν ένα σπίτι, συνήθως είναι και η τελευταία συσκευή που θα χαρακτήριζε κάποιος ως ‘έξυπνη’. Ένας ανασταλτικός παράγοντας ως τώρα ενδεχομένως να ήταν η πολυπλοκότητα των τηλεοράσεων ‘smart’, που ουσιαστικά ‘βύθιζαν’ τον θεατή σε μία θάλασσα ποικίλου περιεχομένου, προερχόμενου από διαφορετικές πηγές.

Η LG αφουγκράστηκε τις ανάγκες των καταναλωτών για απλότητα και ευκολία και εξόπλισε τις smart τηλεοράσεις της με την εύχρηστη και ταυτόχρονα ισχυρή πλατφόρμα webOS. Οι τηλεοράσεις της LG Smart+TV με webOS συνδέουν τους χρήστες με το πλούσιο περιεχόμενο του διαδικτύου, αλλά και με το περιεχόμενο άλλων φορητών εξωτερικών συσκευών, προσφέροντας τον πλήρη έλεγχο των δυνατοτήτων της smart TV.

Η πλατφόρμα webOS αποτελεί μια πραγματική καινοτομία, που είναι ταυτόχρονα φιλική προς το χρήστη, διασκεδαστική και αποτελεσματική. Με τη χρήση της, η τηλεόραση γίνεται ξανά απλή, ενώ προσφέρεται στον χρήστη μεγάλη ελευθερία να περιηγηθεί στο περιεχόμενο του διαδικτύου, να συνδεθεί με άλλες συσκευές ή να παρακολουθεί πολλά προγράμματα ταυτόχρονα. Μετατρέποντας ακόμα και τη διαδικασία των αρχικών ρυθμίσεων σε διασκεδαστική υπόθεση, η πλατφόρμα webOS δημιουργήθηκε για να προσφέρει στο χρήστη μια πραγματικά ‘έξυπνη’ και απολαυστική εμπειρία Smart TV.

Οι περισσότερες εταιρίες τεχνολογίας θέλουν τα προϊόντα τους να είναι η πρώτη επιλογή στη νοοτροπία των καταναλωτών. Για την LG, ο καταναλωτής και οι επιθυμίες του αποτελούν το σημείο εκκίνησης και φέρνοντας το χρήστη αντιμέτωπο με όλες αυτές τις επιλογές, βρέθηκε μπροστά στην πρόκληση, την οποία και αποφάσισε να πάρει, και να κάνει την προηγμένη τεχνολογία φιλική και εύχρηστη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights