Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Fit: Η fitness tracking εφαρμογή της Google

Google Fit: Η fitness tracking εφαρμογή της Google

απο Kostas Gliatiotis

Το Google Fit, η εφαρμογή της Google που θέλει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία άθλησης και όχι μόνο του χρήστη της είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του Play Store για όλους τους χρήστες Android συσκευών.

Το Google Fit είναι σχεδιασμένο να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες “συγκέντρωσης” δεδομένων από τους αισθητήρες της συσκευής αλλά και συμβατές συσκευές όπως τα SmartWatches που χρησιμοποιούν το Android Wear και στη συνέχεια να τα αποθηκεύει και να παρουσιάζει στο χρήστη μια συνολική εικόνα της υγείας και της άθλησης του. Η εφαρμογή λειτουργεί με την εισαγωγή από το χρήστη των απαραίτητων στοιχείων για την ηλικία το βάρος και το ύψος του, ενώ θεωρητικά μπορεί να αρκεστεί στη χρήση των ενσωματωμένων στο ίδιο το κινητό τηλέφωνο για τη συγκέντρωση των απαραίτητων δεδομένων.

Σαν εφαρμογή σχεδιασμένη από τη Google, το Google Fit αποθηκεύει τα δεδομένα του στο Google Account του χρήστη προσφέροντας τη δυνατότητα μεταφοράς τους σε άλλη συσκευή ή τη ταυτόχρονη χρήση της εφαρμογής σε πολλές συσκευές.

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε συσκευές με Android 4.0 και νεότερο ενώ θεωρητικά θα μπορεί να εκμεταλευτεί και τις επιπλέον δυνατότητες που προσφέρει στο συγκεκριμένο τομέα το Android Lollipop μόλις αυτό γίνει ευρέως διαθέσιμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights