Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Youtube: Βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο
youtube-reward-system-in2mobile-featured-image

Youtube: Βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο

απο Kostas Gliatiotis

Με σχετική καθυστέρηση το Youtube τελικά ενεργοποίησε τη δυνατότητα προβολής βίντεο με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, με κάποιους περιορισμούς, έστω αρχικά.

Η προβολή των αρχείων βίντεο απαιτεί τη χρήση του  Chrome σαν browser αφού φαίνεται ότι προς το παρόν τουλάχιστον, η Google και το youtube δεν μπορούν να εγγυηθούν τη σωστή αναπαραγωγή τους σε άλλους Browser.

Στη συνέχεια, τα βίντεο είναι διαθέσιμα μόνο σε HD ανάλυση, κάτι μάλλον αναμενόμενο αφού έτσι και αλλιώς οι περισσότερες συσκευές που μπορούν να καταγράψουν αρχεία με αυτό το frame rate δεν το κάνουν σε ανάλυση μικρότερη από 720p.

Τέλος, το ίδιο το αρχείο θα πρέπει να ανέβει στο Youtube με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, ενώ είναι ακόμα άγνωστο αν στη συνέχεια η Google θα κάνει την απαραίτητη επεξεργασία ώστε αυτό να μπορεί να προβληθεί σωστά και σε χαμηλότερο frame rate.

Στα βίντεο που προβάλλονται με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, δεν υπάρχει επιλογή προβολής τους σε χαμηλότερο frame rate, αφού αν χρησιμοποιείται ο Chrome για την αναπαραγωγή τους, αναγνωρίζεται αυτόματα και πλέον υπάρχουν μόνο οι επιλογές 1080p60 και 720p60.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights