Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Διαθέσιμα από σήμερα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus

Vodafone: Διαθέσιμα από σήμερα τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus

απο Kostas Gliatiotis

Η Vodafone ανακοίνωσε σήμερα, 31 Οκτωβρίου, τη διάθεση των νέων iPhone 6 και iPhone 6 Plus, των μεγαλύτερων αλλά και σημαντικά πιο λεπτών iPhone που έχουν κυκλοφορήσει έως σήμερα, μέσα από τα καταστήματά της. Οι συνδρομητές Vodafone, που θα επιλέξουν ένα από τα δύο νέα μοντέλα iPhone 6 και iPhone 6 Plus,  θα μπορούν να συνδυάσουν τις πρωτοποριακές τους δυνατότητες με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 3G και 4G δίκτυό της.

iPhone 6 silver

Τα νέα iPhone 6  και iPhone 6 Plus θα είναι διαθέσιμα στην προτεινόμενη τιμή που ξεκινάει από τα 739€ και 859€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop.

Παράλληλα, μέσα από την υπηρεσία iPhone 6 Gold Pack, η Vodafone εγγυάται στους συνδρομητές της, ότι μπορούν να απολαμβάνουν ένα ξεχωριστό πακέτο υποστήριξης με μοναδικά προνόμια. Συγκεκριμένα το iPhone 6 Gold Pack μόνο με  89€ παρέχει:

  • Επισκευή ή αντικατάσταση κινητού σε περίπτωση τυχαίας καταστροφής ή βλάβης
  • Συσκευή αντικατάστασης (iPhone) για όσο χρόνο διαρκέσει η επισκευή της συσκευής
  • Μεταφορά δεδομένων και επαφών με την υπηρεσία My Transfer
  • Παραλαβή και επιστροφή συσκευής σε περίπτωση βλάβης
  • 24ωρη τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό στην Εξυπηρέτηση Πελατών Vodafone

Όσοι αποκτήσουν τα νέα iPhone από τα καταστήματα Vodafone, μπορούν να επιλέξουν  μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα αγαπημένα τους αξεσουάρ για iPhone 6 και iPhone 6 Plus με έκπτωση 10%  ή να αγοράσουν το μοναδικό πακέτο αξεσουάρ για iPhone 6 που περιλαμβάνει διάφανη Ultra Slim θήκη, αντάπτορα φόρτισης αυτοκινήτου και 3 προστατευτικές μεμβράνες οθόνης, από 24,90€ μόνο 14,90€.

Επιπλέον, με την υπηρεσία Vodafone Buy Back, μπορούν όλοι να φέρουν σε ένα κατάστημα Vodafone το παλιό τους iPhone (iPhone 4, iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c) και ανάλογα με την αξία  του να πάρουν έκπτωση για την αγορά του iPhone 6 ή iPhone 6 Plus.

Η πιστοποιημένη από την Apple, Ομάδα Internet της Vodafone, είναι εξειδικευμένη σε θέματα τεχνολογίας και προϊόντων Apple και μπορεί να λύσει  κάθε απορία σχετικά με τη χρήση και τη λειτουργία των νέων  iPhone, αλλά και να βοηθήσει τους νέους χρήστες να ρυθμίσουν την νέα τους συσκευή εύκολα και απλά.

Ο κ. Γιάννης Γκίκας, Head of Terminals της Vodafone Ελλάδας & Αλβανίας, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε σε όλους τα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις ανάγκες της επικοινωνίας τους. Επιπλέον, η Vodafone παρέχει και μία σειρά προνομίων και υπηρεσιών, ειδικά σχεδιασμένων για όσους επιλέξουν να αποκτήσουν τα νέα iPhone από τα καταστήματά μας».

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα  iPhone 6 και iPhone 6 Plus  στo  www.vodafone.gr/iPhone-6

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights