Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Παρουσίασε επίσημα τα Galaxy A5 και Galaxy A3

Samsung: Παρουσίασε επίσημα τα Galaxy A5 και Galaxy A3

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από αρκετές “ανεπίσημες” εμφανίσεις και των δύο συσκευών, και διαρροή των τεχνικών τους χαρακτηριστικών, η Samsung παρουσίασε σήμερα και επίσημα τα Galaxy A5 και Galaxy A3. Οι δύο συσκευές βασίζουν την εμφάνιση τους στη σχεδιαστική φιλοσοφία του Galaxy Alpha, δανειζόμενα και τη μεταλλική κατασκευή του.

Το Galaxy A5 διαθέτει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD (πιθανότατα 720p) ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής στο 1.3 GHz με τη Samsung να μην έχει δώσει προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες. Η συσκευή υποστηρίζει δίκτυα LTE / 4G χωρίς αυτό όμως να σημαίνει απαραίτητα ότι χρησιμοποιεί επεξεργαστή της Qualcomm αφού πλέον και η ίδια διαθέτει ανάλογες λύσεις όπως o Exynos 3470 που βρίσκεται στο εσωτερικό του Galaxy S5 mini . Η μνήμη RAM ανέρχεται σε 2 GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα 16 GB. Η κάμερα τέλος στο πίσω μέρος της συσκευής έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels ενώ η μπροστινή δείχνει πως η εταιρεία θα ακολουθήσει τη ζήτηση της αγοράς για συσκευές που βγάζουν… selfies και διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels.

galaxy-a-5-in2mobile-body

Το Galaxy A3 με τη σειρά του αποτελεί τη μικρότερη σε διαστάσεις πρόταση της σειράς, διατηρώντας την ίδια μεταλλική κατασκευή, και αλλάζοντας το μέγεθος της οθόνης. Αυτή έχει διαγώνιο 4.5 ιντσών και ανάλυση 960 x 540 pixels ενώ στο εσωτερικό του βρίσκεται και πάλι ένας “τετραπύρηνος” επεξεργαστής στο 1.3 GHz αυτή τη φορά σε συνδυασμό με 1 GB μνήμης RAM. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι 8 GB στο Galaxy A3 ενώ μπορεί να επεκταθεί με κάρτες μνήμης microSD. Η κάμερα περιορίζεται στα 8 Mpixels με τη μπροστινή να παραμένει όμως στα 5 Mpixels όπως και στο Galaxy A5.

Τα δύο Galaxy A θα τρέχουν τη 4.4.4 έκδοση του Android, με το γραφικό περιβάλλον της Samsung πάνω από αυτή, ενώ με δεδομένο και τον νεανικό τους χαρακτήρα θα προσφέρονται σε ποικιλία χρωμάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights