Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Apple Watch: Την άνοιξη του 2015 θα ξεκινήσει η διάθεση του στην αγορά.
apple-iwatch-960-770x399

Apple Watch: Την άνοιξη του 2015 θα ξεκινήσει η διάθεση του στην αγορά.

απο iGlobal

Σύμφωνα με την Angela Ahrendts, αντιπρόεδρο του τμήματος πωλήσεων της Apple, το smartwach της εταιρείας δεν πρόκειται να ξεκινήσει να πωλείται πριν την άνοιξη του 2015.

Αναλυτικότερα, η Angela Ahrendts σε μήνυμα της μέσω βίντεο προς τους υπαλλήλους των καταστημάτων της εταιρείας, υπενθύμισε πως πλησιάζει η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και πως αυτοί πρέπει να συμβάλουν στην εξυπηρέτηση της αυξημένης ζήτησης που συνήθως υπάρχει τη συγκεκριμένη περίοδο. Στο ίδιο μήνυμα ανέφερε και πως το Apple Watch θα ξεκινήσει να πωλείται την άνοιξη, χωρίς όμως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Αρχικά η Apple είχε δηλώσει πως το Apple Watch θα ξεκινήσει να πωλείται στις αρχές του 2015 φαίνεται όμως πως δεν θα καταφέρει μέχρι τότε να έχει λύσει τα θέματα της κατασκευής του και της δυνατότητας παραγωγής σε αρκετά μεγάλες ποσότητες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights