Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG G2: Σε νέα χαμηλότερη τιμή στην Ελληνική αγορά.

LG G2: Σε νέα χαμηλότερη τιμή στην Ελληνική αγορά.

απο Kostas Gliatiotis

Το πολυβραβευμένο και αγαπημένο smartphone LG G2 της LG Electronics (LG) είναι τώρα διαθέσιμο σε νέα, πιο οικονομική τιμή, φέρνοντας έτσι την premium εμπειρία χρήσης ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, από την 1η Νοεμβρίου το LG G2 θα πωλείται στη νέα τιμή των €349, σε σχέση με την προηγούμενη τιμή λιανικής στα €449, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους χρήστες να το αποκτήσουν, αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά τους.

Το LG G2 ξεχώρισε με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό, τις προηγμένες λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του, εμπνευσμένα από τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες των καταναλωτών με στόχο να ανταποκρίνεται απόλυτα σε αυτές. Θέτοντας τις βάσεις για τη μετέπειτα εξέλιξη των smartphone της LG, το G2 διαθέτει Full HD IPS οθόνη 5.2 ιντσών με ελάχιστο πλαίσιο, ισχυρή μπαταρία 3,000mAh, κάμερα 13MP και επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 800. Μερικές από τις λειτουργίες του περιλαμβάνουν τη μοναδική καινοτομία του Έξυπνου Πίσω Πλήκτρου (Rear Key), λειτουργία Knock On και Knock Code, τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα για την εξάλειψη της θολούρας, λειτουργία Guest Mode για την προσαρμογή του προφίλ και την αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom.

Το LG G2 αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό και αποτελεί το Νο 1 ως τώρα σε πωλήσεις κινητό της εταιρείας για το διάστημα 2013-2014. Η LG Electronics το γιορτάζει, προσφέροντας νέα προνομιακή τιμή, ώστε η πιο premium εμπειρία να είναι διαθέσιμη με το minimum δυνατό κόστος!

LG G2 new price

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights