Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Αναβαθμίζει σε Android Lollipop το Moto X 2014
moto-x-getting-android-lollipop-in2mobile-featured-image

Motorola: Αναβαθμίζει σε Android Lollipop το Moto X 2014

απο Kostas Gliatiotis

Εκεί που μέχρι μερικές ώρες πριν φαινόταν πως η LG θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα αναβαθμίσει το LG G3 σε Android Lollipop, φαίνεται πως η Motorola θα είναι ή μάλλον είναι ήδη η πρώτη εταιρεία που κάνει τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google διαθέσιμη στο “ευρύ” κοινό.

Η εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει το Android Lollipop για το Moto X και πιο συγκεκριμένα τη νέα έκδοση της συσκευής που παρουσιάστηκε πριν μερικούς μήνες.

Η αναβάθμιση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στους χρήστες του Moto X που είχαν δηλώσει συμμετοχή στο “δοκιμαστικό πρόγραμμα” της Motorola και υπό τη προυπόθεση πως η συσκευή τους δεν είναι κλειδωμένη σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τη Motorola, η διαδικασία της αναβάθμισης θα επεκταθεί και στους υπόλοιπους κατόχους του Moto X αλλά και του Moto G τις επόμενες ημέρες για τις συσκευές και τις χώρες στις οποίες έχει ήδη πάρει την έγκριση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας.

Με τη Google να καθυστερεί την αναβάθμιση των παλαιότερων Nexus 5 και Nexus 7 με σκοπό τη προώθηση του Nexus 6 που πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες σε ακόμα περισσότερες χώρες φαίνεται πως οι υπόλοιποι κατασκευαστές δεν χάνουν την ευκαιρία και ετοιμάζονται ήδη να αναβαθμίσουν τις κορυφαίες συσκευές τους.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights