Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Απέκτησε το δικό της… αεροδρόμιο

Google: Απέκτησε το δικό της… αεροδρόμιο

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων με τη… NASA, η Google υπέγραψε σήμερα συμφωνία που της δίνει πλέον τη δυνατότητα να έχει δικό της αεροδρόμιο!!

Η συμφωνία αφορά το Moffett Federal Airfield στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο η Google μίσθωσε για τα επόμενα 60 χρόνια και θα μπορεί να χρησιμοποιεί. Η συμφωνία κόστισε στην εταιρεία ούτε λίγο ούτε πολύ 1.16 δισεκατομμύρια δολάρια σε “ενοίκιο” για τα επόμενα 60 χρόνια. Ταυτόχρονα η εταιρεία θα χρειάζεται περίπου 6 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο για τη λειτουργία του αεροδρομίου ενώ δεσμεύθηκε να ξοδέψει άλλα 200 εκατομμύρια για την ανακαίνιση του και τη δημιουργία μουσείου μέσα σε αυτό.

Όπως είναι φυσικό, η Google δεν δήλωσε για ποιον ακριβώς λόγο χρειάζεται το δικό της αεροδρόμιο, αυτό όμως δεν αποκλείει και την εμπορική του χρήση από τρίτους σε περίπτωση που το επιλέξει η εταιρεία.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights