Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Instagram: Αναβάθμιση επιτρέπει την διόρθωση παλαιότερων δημοσιεύσεων

Instagram: Αναβάθμιση επιτρέπει την διόρθωση παλαιότερων δημοσιεύσεων

απο Kostas Gliatiotis

Μια λειτουργία που θα περίμενε κανείς ότι θα υπάρχει ήδη έκανε σήμερα διαθέσιμη το Instagram μέσω αναβάθμισης της εφαρμογής του.

Οι χρήστες που στο παρελθόν είχαν ανεβάσει κάποια φωτογραφία και είτε κατά λάθος είτε από βιασύνη είχαν γράψει κάτω από αυτή μια περιγραφή που θα ήθελαν να αλλάξει (ή να εξαφανιστεί εντελώς….) μπορούν πλέον να επεξεργαστούν και παλαιότερες δημοσιεύσεις τους.

Θα περίμενε κανείς ότι η δυνατότητα αυτή θα υπήρχε ήδη στην εφαρμογή φαίνεται όμως πως το Instagram τώρα αποφάσισε για τους δικούς του λόγους να τη προσθέσει.

Η νεότερη έκδοση της εφαρμογής είναι ήδη διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές, ενώ θεωρητικά τουλάχιστον κάποια στιγμή σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και για Windows Phone συσκευές, που μέχρι σήμερα το Instagram αντιμετωπίζει με σημαντικά λιγότερο ενδιαφέρον από τα άλλα δύο λειτουργικά συστήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights