Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Gear S: Το πρώτο του διαφημιστικό
gear-s-add-spot-in2mobile-featured-image

Samsung Gear S: Το πρώτο του διαφημιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Με τη Samsung να έχει παρουσιάσει επίσημα το Gear S εδώ και περισσότερο από δύο μήνες, αλλά αυτό να μην έχει ακόμα φτάσει επίσημα στην αγορά, τουλάχιστον στην χώρα μας, η εταιρεία δημοσίευσε στο επίσημο κανάλι της στο Facebook το πρώτο διαφημιστικό spot για το νέο της Smartwatch.

Για μια ακόμα φορά η εταιρεία (καλώς κατά τη γνώμη μας) αποφεύγει τις συγκρίσεις με τον ανταγωνισμό, και εστιάζει στα πλεονεκτήματα του ίδιου του Gear S. Το διαφημιστικό Spot είναι σχετικά μικρό στα 30 μόλις δευτερόλεπτα, καταφέρνει όμως μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα να δείξει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Gear S. Το πρώτο από αυτά είναι η δυνατότητα χρήσης του για πλοήγηση αυτόνομα χωρίς τη χρήση ενός κινητού τηλεφώνου, και το δεύτερο αφορά και πάλι το ότι το Gear S μπορεί να λειτουργήσει και σαν κινητό τηλέφωνο αυτόνομα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5eIoaATECzQ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights