Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Αναβαθμίζει και το Moto G σε Android Lollipop
moto-g-2014-lollipop-rolout-in2mobile-featured-image

Motorola: Αναβαθμίζει και το Moto G σε Android Lollipop

απο alpha

Λίγες ημέρες αφού ξεκίνησε “δοκιμαστικά” την αναβάθμιση του Moto X 2014 σε Android Lollipop, η Motorola ξεκίνησε σήμερα τη διάθεση της αναβάθμισης και για το Moto G και αυτή τη φορά όμως για τη δεύτερη έκδοση του.

Η αναβάθμιση προσφέρεται σταδιακά στους χρήστες του Moto G 2014 ενώ περιλαμβάνει και σε αυτή τη περίπτωση μόνο τις εκδόσεις που δεν είναι κλειδωμένες σε κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας, περιορισμός που αφορά περισσότερο τις Ηνωμένες Πολιτείες και όχι την Ευρώπη.

Το Android Lollipop θα διατεθεί στο άμεσο μέλλον και για τις εκδόσεις του Moto G 2014 που προορίζονται για συγκεκριμένα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και είτε είναι κλειδωμένα σε αυτό, είτε διαθέτουν επιπλέον Customization.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights