Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Μηνύει την Nvidia για ψευδή αποτελέσματα σε Benchmarks
samsung-sues-nvidia-in2mobile-featured-image

Samsung: Μηνύει την Nvidia για ψευδή αποτελέσματα σε Benchmarks

απο Kostas Gliatiotis

Εκεί που μέχρι περίπου πριν ένα χρόνο, οι περισσότεροι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων στηρίζονταν αποκλειστικά στις λύσεις της Qualcomm για τις περισσότερες High End συσκευές τους, οι καιροί φαίνεται να αλλάζουν, και μαζί τους να αυξάνονται και οι “κόντρες” μεταξύ των εταιρειών.

Η Samsung κατέθεσε μήνυση εναντίον της Nvidia, με αφορμή τη δημοσίευση αποτελεσμάτων από Benchmarks που παρουσιάζουν τον Tegra K1 σαν πιο ισχυρό από τον Exynos 5433 της εταιρείας. Η Samsung διαφωνεί με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα (και μάλλον έχει δίκιο….) ενώ ταυτόχρονα στη μήνυση κατηγορεί την Nvidia για παραβίαση άλλων 8 συνολικά πατεντών, έξι από την ίδια την Nvidia και δύο από τη Velocity Micro, πελάτη της Nvidia.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights