Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Pharma Innovators Forum από τη Microsoft σε συνεργασία με τη Data Communication

Pharma Innovators Forum από τη Microsoft σε συνεργασία με τη Data Communication

απο Kostas Gliatiotis

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρώτο “Pharma Innovators Forum”, στις 17 Οκτωβρίου 2014, από τη Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με την εταιρία πληροφορικής, Data Communication, η οποία αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς συνεργάτες της εταιρίας. Η εκδήλωση έγινε στα γραφεία της Microsoft, εστιάζοντας  σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες επιτρέπουν σε κορυφαίους φαρμακευτικούς οργανισμούς να παραμένουν ανταγωνιστικοί και να εξελίσσονται δυναμικά στο σύγχρονο, απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Στο forum συμμετείχαν περισσότερα από 40 φαρμακευτικά στελέχη ελληνικών και πολυεθνικών φαρμακευτικών επιχειρήσεων, όπως είναι η Bayer, η Novartis, η GlaxoSmithKline, η AstraZeneca, η Pfizer και η Danone/Nutricia, από τον φαρμακευτικό κλάδο, το OTC, καθώς και τον κλάδο Προσωπικής Φροντίδας και Διατροφής.

Πιο συγκεκριμένα, στο “Pharma Innovators Forum”, παρουσιάστηκαν τα πλεονεκτήματα των λύσεων Microsoft Dynamics CRM & CRM Online, και οι τρόποι με τους οποίους συμβάλλουν στην προσπάθεια των φαρμακευτικών οργανισμών στο να πετύχουν καλύτερα αποτελέσματα, πιο αποδοτικά. Η Microsoft  φιλοξένησε σημαντικούς εκπροσώπους επιχειρήσεων από το φαρμακευτικό χώρο, οι οποίοι μοιράστηκαν χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρίες, με τη βοήθεια διαφόρων case studies, σχετικά με τα οφέλη υιοθέτησης των λύσεων Microsoft Dynamics CRM, στους σύγχρονους φαρμακευτικούς οργανισμούς.

Τους καλεσμένους καλωσόρισε εκ μέρους της Data Communication η Αγγελική Μίρζα, Senior Account Manager, και ο Ιωάννης Παναγιώτου, Dynamics Partner Sales Executive της Microsoft, ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση. Στη συνέχεια ακολούθησαν ο Στάθης Ψημμένος, Πρόεδρος της Eλληνικής Eταιρίας Φαρμακευτικού Marketing, ο Μιχάλης Καλπαξόγλου, HealthCare Research Director της IPSOS, ο Μύρων Φλουρής, Business Development Manager της Data Communication, καθώς και ο Μηνάς Παπαγεωργίου, CRM & BI Manager της Bayer Hellas. Μέσα από πολύ χρήσιμες παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους η χρήση του Microsoft Dynamics CRM & CRM Online μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση τους να εξελιχθεί, βελτιώνοντας σημαντικά την υποδομή των πληροφοριακών τους συστημάτων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights