Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Microsoft: Χορηγός του TEDxAthens 2014

Microsoft: Χορηγός του TEDxAthens 2014

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft στήριξε τη φετινή διοργάνωση του TEDxAthens, του παγκοσμίου φήμης συνέδριο που αφορά στην Καινοτομία, τη Δημιουργικότητα και τις Ιδέες, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, με κεντρικό θέμα τα «Συμπεράσματα / Conclusions». Η αγαπημένη εταιρεία τεχνολογίας, υποδέχτηκε το κοινό στο “Playroom by Microsoft”, έναν ειδικά διαμορφωμένο, μοντέρνο lounge χώρο, όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοναδικές συσκευές, δημοφιλείς εφαρμογές, αλλά και να συζητήσουν και  να εμπνευστούν από καινοτόμα Start Ups. Παράλληλα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ομιλίες της κεντρικής αίθουσας, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους ομιλητές της φετινής διοργάνωσης, οι οποίοι επισκέφτηκαν το lounge της Microsoft για networking.

Microsoft_TEDx Athens_3

Η σύγχρονη και καινοτόμα τεχνολογία έχει γίνει πλέον απαραίτητο κομμάτι της καθημερινότητας μας, είτε πρόκειται για την επαγγελματική είτε για την προσωπική μας ζωή. Για το λόγο αυτό η Microsoft δημιούργησε το “Playroom by Microsoft”, στον 3ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Μέσα σε αυτόν τον «ζεστό» και φιλόξενο χώρο, το κοινό του TEDx Athens ανακάλυψε Windows tablets και Smartphones, δοκίμασε το νέο Xbox One, το οποίο χάρισε ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας, και γνώρισε από κοντά καινοτόμα Start Ups. Όλα αυτά, παρακολουθώντας παράλληλα τις ομιλίες της κεντρικής αίθουσας, αφού οι οθόνες που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο αναμετέδιδαν ζωντανά τις ομιλίες στο Αμφιθέατρο.  Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα Gravity Sketch Team και τον Romain Lacombe, φετινούς ομιλητές του TEDxAthens, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Corner της Microsoft, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με το κοινό.

Microsoft_TEDx Athens_2

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights