Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: Παρουσίασε το δικό της Android Tablet

Nokia: Παρουσίασε το δικό της Android Tablet

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί το τμήμα κινητών τηλεφώνων της Nokia να ανήκει πλέον στη Microsoft και να έχει απορροφηθεί πλήρως από αυτή, η εταιρεία όμως συνεχίζει να υπάρχει και να λειτουργεί κανονικά, κάτι που απέδειξε σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, παρουσιάζοντας το πρώτο της Tablet με λειτουργικό Android !

Το αν η εταιρεία έπρεπε να έχει επιλέξει εξ αρχής το λειτουργικό της Google και όχι τα Windows Phone της Microsoft είναι μια συζήτηση που πλέον δεν έχει κάποιο νόημα αφού το τμήμα κινητών τηλεφώνων της δεν υπάρχει πια και η συμφωνία με τη Microsoft της απαγορεύει να κατασκευάσει κινητό τηλέφωνο με την ονομασία της μέχρι το τέλος του 2015.

Φαίνεται όμως ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να σταματήσει να κατασκευάζει φορητές συσκευές και παρουσίασε το δικό της Android Tablet, με αρκετά χαμηλή τιμή πώλησης αλλά και ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Tablet ονομάζεται … Nokia N1, έχει οθόνη 8 ιντσών και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Όπως είναι φυσικό, θα τρέχει Android Lollipop πάνω στο οποίο θα υπάρχει ο Z Launcher σχεδιασμένος από την ίδια τη Nokia, τον οποίο είχε παρουσιάσει πριν μερικούς μήνες.

nokia-n1-tablet-in2mobile-front

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο Atom Z3580 της Intel με τέσσερις πυρήνες επεξεργασίας χρονισμένους στα 2.4 GHz συνοδευόμενος από 2 GB μνήμης RAM, με τον αποθηκευτικό χώρο να ανέρχεται σε 32GB. Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του N1 Tablet δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, το Tablet όμως θα ξεκινήσει να πωλείται αρχικά στην Κίνα λίγο πριν την Κινέζικη Πρωτοχρονιά στα μέσα Φεβρουαρίου του 2015.

nokia-n1-tablet-in2mobile-fback

Η αγορά των Android Tablet είναι υπό συνθήκες πιο ανταγωνιστική από αυτή των κινητών τηλεφώνων και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να δούμε αν η Nokia θα καταφέρει με το N1 Tablet να είναι ανταγωνιστική σε αυτή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο γράφων ανυπομονεί να δει από κοντά το νέο αυτό Tablet!

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights