Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Nokia: Ετοιμάζει νέο προϊόν.
nokia-x-platform-2-0-in2mobile-featured-image

Nokia: Ετοιμάζει νέο προϊόν.

απο iGlobal

Πρόσφατα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Nokia, επιβεβαίωσε σε συνάντηση που είχε με αναλυτές ότι η εταιρεία δεν “αναζητά τρόπο να επιστρέψει άμεσα στην αγορά των κινητών τηλεφώνων”. Παρόλα αυτά συνέχισε δηλώνοντας πως “η εταιρεία θα επιστρέψει στην αγορά των καταναλωτικών προιόντων”.

Οι συγκεκριμένες δηλώσεις φαίνεται να είχαν το σκοπό τους αφού η Nokia δημοσίευσε μια “πρόσκληση” για ένα συνέδριο Stratup εταιρειών που ξεκινάει αύριο στο Helsinki της Φινλανδίας.

Στην εικόνα φαίνεται απλά ένα… τετράγωνο αντικείμενο που θα μπορούσε να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα, από υπολογιστής μέχρι ένα απλό media player (με το δεύτερο μάλλον απίθανο…)

Μένει λοιπόν να περιμένουμε μέχρι αύριο ώστε να μάθουμε ποια θα είναι η νέα πρόταση της εταιρείας που υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζει κανονικά να λειτουργεί και να προσφέρει άριστες υπηρεσίες όπως η εφαρμογή πλοήγησης Nokia HERE Maps.

Υπενθυμίζουμε πάντως πως η Nokia έχει περιορισμό από τη συμφωνία της με τη Microsoft που της απαγορεύει τη δημιουργία κινητών τηλεφώνων με την ονομασία της, περιορισμός που όμως λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights