Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Δυνατότητα αναζήτησης Tweets
twitter-gif-in2mobile-featured

Twitter: Δυνατότητα αναζήτησης Tweets

απο Kostas Gliatiotis

Μια δυνατότητα που θα περίμενε κανείς ότι θα υπάρχει εδώ και καιρό έχει αρχίσει από σήμερα να κάνει σταδιακά διαθέσιμη στους χρήστες το Twitter. Αυτή δεν είναι άλλη από τη δυνατότητα αναζήτησης συγκεκριμένων Tweets με βάση οποιαδήποτε λέξη θέλει να χρησιμοποιήσει σαν κριτήριο αναζήτησης ο χρήστης.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι μάλλον περισσότερο χρήσιμη σε εταιρείες και οποιονδήποτε άλλον θέλει να κάνει μια σχετικά αναλυτική αναζήτηση του τι σχολιάζεται στο Twitter για αυτόν. Σύμφωνα με τον Yi Zhuang του Twitter, η ενεργοποίηση της αναζήτησης χρειάστηκε τη δημιουργία ενός αλγόριθμου που θα μπορεί να αναζητήσει σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο το κριτήριο που θα θέσει ο χρήστης ανάμεσα στα δισεκατομμύρια Tweets που είναι αποθηκευμένα στους Server του.

Η δυνατότητα αναζήτησης έχει μια ακόμα ενδιαφέρουσα λειτουργία αφού δίνει στον κάθε χρήστη τη δυνατότητα να δει μια λίστα με όλα τα tweets του ή ακόμα και αυτά άλλου χρήστη απλά αν χρησιμοποιήσει το όνομα του ή αυτό κάποιου άλλου χρήστη σαν κριτήριο αναζήτησης και επιλέξει την εμφάνιση όλων του των tweets.

H νέα υπηρεσία θα γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες σταδιακά διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Twitter μέσω υπολογιστή αλλά και για τις ανάλογες εφαρμογές για Android, και iOS.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights