Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Yahoo: Προκαθορισμένη μηχανή αναζήτησης στον Firefox

Yahoo: Προκαθορισμένη μηχανή αναζήτησης στον Firefox

απο alpha

Η Yahoo ανακοίνωσε ότι πριν μερικές ώρες υπέγραψε συμφωνία με τη Mozilla ώστε η μηχανή αναζήτησης της να είναι η προεγκατεστήμενη επιλογή στον Firefox για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η συγκεκριμένη συμφωνία αφορά προς το παρόν μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, με τη Mozilla να ξεκαθαρίζει πάντως πως ο Firefox θα προσφέρει και σε άλλες περιοχές πιο “Localized” δυνατότητες αναζήτησης. Συγκεκριμένα στη Ρωσσία ο Firefox θα χρησιμοποιεί αυτή της Yandex και το Baidu στη Κίνα.

Σε κάθε περίπτωση η αφαίρεση της Google σαν προκαθορισμένη μηχανή αναζήτησης για τον Firefox είναι μια κίνηση που πριν μερικά χρόνια δεν θα περίμενε κανείς. Η Marissa Mayer, Διευθύνων σύμβουλος της Yahoo δήλωσε πως επιπλέον, οι χρήστες του Firefox θα είναι οι πρώτοι που θα έχουν πρόσβαση στην επανασχεδιασμένη σε εμφάνιση και λειτουργικότητα μηχανή αναζήτησης της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights