Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: 4 Νέα διαφημιστικά spot για το Galaxy Note 4
galaxy-note-4-new-ads-in2mobile-featured-image

Samsung: 4 Νέα διαφημιστικά spot για το Galaxy Note 4

απο Kostas Gliatiotis

Συνεχίζοντας την πολιτική που θέλει τα διαφημιστικά της εταιρείας να εστιάζουν πλέον στα ίδια τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του Galaxy Note 4 και όχι στην άμεση σύγκριση του με τον ανταγωνισμό, η Samsung δημοσίευσε 4 νέα βίντεο στο επίσημο “κανάλι” της στο Youtube.

Κάθε ένα από τα βίντεο εστιάζει σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του Galaxy Note 4 και το πως αυτά βοηθούν τα μέλη μιας οικογένειας να βελτιώσουν την επικοινωνία τους αλλά και τη σχέση μεταξύ τους. Όπως είναι φυσικό, οι περισσότερες από τις δυνατότητες και λειτουργίες που παρουσιάζονται με σχετικά “έξυπνο” και διασκεδαστικό τρόπο, αφορούν τη γραφίδα του Galaxy Note 4 και το τι μπορεί να κάνει ο καθένας με αυτή ανάλογα με τον τρόπο που χρησιμοποιεί τη συσκευή.

https://www.youtube.com/watch?v=GFgwTxaU0CY

https://www.youtube.com/watch?v=EvLE7JWiDt8

https://www.youtube.com/watch?v=o85Y4XfBUuQ

https://www.youtube.com/watch?v=o85Y4XfBUuQ&list=PLhpbZcOKxtO1fUZ8J8ZjEPS8xrFvgqPIp&index=3

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights