Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG Electronics: Απέσπασε 10 “CES Innovation Awards 2015”

LG Electronics: Απέσπασε 10 “CES Innovation Awards 2015”

απο Kostas Gliatiotis

Η υπεροχή της  LG Electronics (LG) στο σχεδιασμό και την τεχνολογία τιμήθηκε από την Consumer Electronics Association (CEA -Ένωση Καταναλωτών Ηλεκτρονικών Προϊόντων) με 10 “2015 International CES® Innovation Awards. Προϊόντα της LG από τις κατηγορίες της οικιακής ψυχαγωγίας, των οικιακών συσκευών και της κινητής τηλεφωνίας τιμήθηκαν με “2015 CES Innovations Awards” σε τέσσερις εξαιρετικά ανταγωνιστικές κατηγορίες: οικιακές συσκευές, περιφερειακά  υπολογιστών, οθόνες βίντεο και ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές.

Ανάμεσα στους νικητές των 2015 CES Innovation Awards είναι η εντυπωσιακή  Curved 4K OLED TV 77 ιντσών, το διεθνώς αναγνωρισμένο smartphone LG G3 και το επαναστατικό στεγνωτήριο LG EcoHybrid™ με τεχνολογία Αντλίας Θερμότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη χρονιά που οι τηλεοράσεις OLED και τα smartphones της premium σειράς G της LG κερδίζουν CES Innovation Awards. Τα προϊόντα της LG που βραβεύτηκαν για το 2015, συμπεριλαμβανομένων των 4K Ultra HD και OLED τηλεοράσεων, οθονών υπολογιστών και οικιακών συσκευών, θα ανακοινωθούν στις 7 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της CES 2015 (Διεθνούς Έκθεσης Ηλεκτρονικών Προϊόντων) στο Λας Βέγκας.

«Η διάκριση της LG με 2015 CES Innovation Awards σε πολλαπλές κατηγορίες αποδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας μας στην υπόσχεση ‘Καινοτομία για μια καλύτερη ζωή», δήλωσε ο William Cho, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Ηνωμένων Πολιτειών. «Στην έκθεση CES τον Ιανουάριο, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε τον τρόπο με τον οποίο αυτά τα πρωτοποριακά νέα προϊόντα μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα στη ζωή των καταναλωτών και να την κάνουν ακόμα καλύτερη».

Η Curved 4K OLED TV 77 ιντσών της LG επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν το βαθμό της καμπυλότητας της οθόνης ανάλογα με τον αριθμό των θεατών ή το είδος του περιεχομένου που προβάλουν. Η προηγμένη τεχνολογία της τηλεόρασης 4K OLED διαθέτει επιπλέον αυτοματοποιημένη ρύθμιση ήχου και ποιότητας εικόνας ανάλογα με την επιλεγμένη καμπυλότητα.

LG_Flexible_OLED_TV

Το LG G3, η εξέλιξη των smartphones, σχεδιασμένο βάσει της φιλοσοφίας “Simple is the New Smart”, προσφέρει μία εύκολη και έξυπνη εμπειρία χρήσης, ενσωματώνοντας επιπλέον εντυπωσιακή οθόνη Quad HD 5,5 ιντσών και προηγμένη κάμερα 13MP OIS+ με τεχνολογία Laser Auto Focus. Η κομψά σχεδιασμένη συσκευή αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones της χρονιάς, ενώ προσφέρεται από περισσότερους από 170 φορείς κινητής σε όλο τον κόσμο.

LG_G3

Το στεγνωτήριο της LG EcoHybrid™, που έχει λάβει πιστοποίηση ENERGYSTAR®, αποτελεί το πρώτο στις Ηνωμένες Πολιτείες που συνδυάζει το συμβατικό στέγνωμα με αντλία θερμότητας, μειώνοντας έτσι την ενέργεια με την ανακύκλωση της θερμότητας, προσφέροντας έως και 50 τοις εκατό εξοικονόμησή της σε σχέση με τα συμβατικά ηλεκτρικά στεγνωτήρια, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή του. Η LG έτσι ουσιαστικά εφαρμόζει την τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα κλιματιστικά και στους αφυγραντήρες και στη πλύση των ρούχων.

LG_Dryer_EcoHybrid

Με την υποστήριξη της CEA και υπό την αιγίδα του Συλλόγου Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής, τα CES Innovation Awards σηματοδοτούν την εξέλιξη των προϊόντων στο σχεδιασμό και την τεχνολογία. Τα Βραβεία επιλέγονται κάθε χρόνο από μια ομάδα επιφανών σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων, οι οποίοι αξιολογούν τα προϊόντα που συμμετέχουν, βασισμένοι σε  πληθώρα κριτηρίων, όπως η προστιθέμενη αξία προς το χρήστη, η αισθητική, ο καινοτόμος σχεδιασμός, η ποιότητα και η συμβολή στην ποιότητα ζωής.

Η LG έχει τιμηθεί με περισσότερα από 150 CES Innovation Awards κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που απέσπασαν βραβεία 2015 CES Innovation Design and Engineering μπορούν να αναζητηθούν στο ακόλουθο link: www.CESweb.org/Innovations

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights