Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A5: Ξεκίνησε να πωλείται στην Κίνα
galaxy-a5-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy A5: Ξεκίνησε να πωλείται στην Κίνα

απο Kostas Gliatiotis

Λίγες εβδομάδες μετά την επίσημη παρουσίαση του, το Galaxy A5 της Samsung ξεκίνησε να πωλείται, προς το παρόν μόνο στην αγορά της Κίνας, στην οποία είναι διαθέσιμη η έκδοση με δύο κάρτες SIM.

Το Galaxy A5 προσφέρεται μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας στην τιμή των 2.599 Γιεν, που μεταφράζεται σε περίπου 420 δολάρια Αμερικής. Η τιμή αυτή είναι μάλλον υψηλή με δεδομένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που περιλαμβάνουν μια οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και κάμερα των 13 Mpixels στο πίσω μέρος της, ενώ συγκεκριμένα για την αγορά της Κίνας, είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την τιμή πώλησης των συσκευών της Xiaomi και της Meizu, δύο βασικών ανταγωνιστών της Samsung.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε το Galaxy A5 θα ξεκινήσει να πωλείται και στον υπόλοιπο κόσμο, όπως και για το πότε θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις του μικρότερου και πιο οικονομικού Galaxy A3.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights