Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ AggelioPolis.gr 8 μήνες μετά: Τι ψάχνουν οι Έλληνες;

AggelioPolis.gr 8 μήνες μετά: Τι ψάχνουν οι Έλληνες;

απο Kostas Gliatiotis

Η ΑggelioPolis.gr, μια από τις κορυφαίες ιστοσελίδες αγγελιών για online αγορές και πωλήσεις στην Ελλάδα, συμπλήρωσε 8 μήνες από το λανσάρισμα της νέας πλατφόρμας και συγκέντρωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις συνήθειες των Ελλήνων χρηστών. Βάσει των προτιμήσεων των χρηστών της πλατφόρμας σε μεταχειρισμένα και καινούρια προϊόντα προκύπτει ότι:

Οι Έλληνες ψάχνουν ευκαιρίες να αγοράσουν ό,τι επιθυμούν σε προσιτές τιμές. Αναζητούν προσφορές και έξυπνες λύσεις για τις αγορές τους, χωρίς να κάνουν “εκπτώσεις” στην ποιότητα.  Η AggelioPolis.gr τους προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, επιτρέποντάς τους να εξοικονομήσουν χρήματα καθώς μπορούν να αγοράσουν και να πουλήσουν από την ίδια πλατφόρμα.

Η αιώνια μάχη των φύλων και στη… κατανάλωση!

Φαίνεται ότι, ορισμένα καταναλωτικά αγαθά έχουν… άρωμα γυναίκας ενώ άλλα παραμένουν σταθερές αξίες για το ανδρικό κοινό.

Οι άνδρες “αναζητούν” αυτοκίνητα, smartphones, υπολογιστές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, οικιακές συσκευές και έπιπλα. Ειδικά στη περίπτωση των ηλεκτρονικών ειδών η “ψαλίδα”  είναι πολύ μεγάλη ανάμεσα στους άνδρες και στις γυναίκες.

Οι γυναίκες αντίστοιχα έχουν την τάση να αγοράζουν σε μεγαλύτερο ποσοστό από τους άνδρες ρούχα, παπούτσια, παιδικά είδη, κοσμήματα και ρολόγια, οικιακές συσκευές, έπιπλα.

Αναφορικά με τις αγγελίες πώλησης, φαίνεται ότι στην ανάρτηση αγγελιών ελαφρύ προβάδισμα έχουν οι άντρες έναντι των γυναικών, το ποσοστό ωστόσο τροποποιείται σε καθημερινή βάση.

Καινούριο ή μεταχειρισμένο;

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσε η AggelioPolis.gr, προκύπτει ότι οι Έλληνες αγοράζουν περισσότερο μεταχειρισμένα παρά καινούρια προϊόντα.

Αυτό είναι επόμενο εάν αναλογιστεί κανείς, ότι οι Έλληνες κάνουν έξυπνες αγορές και ψάχνουν τις καλύτερες προσφορές. Έτσι αναζητούν ό,τι χρειάζονται ανάμεσα στις χιλιάδες  αγγελίες της AggelioPolis.gr σε ασυναγώνιστες τιμές.  Ο κατάλογος είναι πραγματικά ατελείωτος: υπολογιστές, laptops και tablet από 40 ευρώ, έπιπλα από 10 ευρώ, ηλεκτρικές συσκευές από 40 ευρώ, διαμερίσματα από 80 ευρώ αλλά και smartphones, αυτοκίνητα ακόμα και θέσεις εργασίας είναι διαθέσιμα στους χρήστες.

Ποια είναι τα αγαπημένα brands των Ελλήνων

Οι Έλληνες φαίνεται να αγαπούν ιδιαίτερα τα επώνυμα προϊόντα τα οποία ψάχνουν και βρίσκουν στην AggelioPolis.gr σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Ειδικότερα, τα πιο δημοφιλή smartphone σύμφωνα με τους χρήστες της πλατφόρμας είναι τα iPhone, Samsung, Sony, HTC, και Lumia.

Συγκεκριμένα στα smartphones, παρατηρήθηκε ότι η έλευση του iPhone 6 στην Ελλάδα εκτόξευσε τον όγκο των αναζητήσεων αλλά και τις αγγελίες για πώληση όλων των προηγούμενων μοντέλων iPhone στην AggelioPolis.gr .

Στις παιχνιδομηχανές το Playstation βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων ενώ ακολουθεί το Xbox και η Nintendo.  Στις αναζητήσεις φωτογραφικών μηχανών τα Canon, Nikon και LG έρχονται πρώτα στις προτιμήσεις των χρηστών. Στα αθλητικά είδη η μεγαλύτερη αναζήτηση παρατηρείται για τη Nike και ακολουθεί η Adidas. Στα αυτοκίνητα, πρώτη στις προτιμήσεις έρχεται η BMW και ακολουθεί η Honda, ενώ στις μηχανές οι μεγαλύτερες αναζητήσεις παρατηρούνται για τη Yamaha και τη Vespa.

Η Θεσσαλονίκη προτιμά την AggelioPolis.gr

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η μεγαλύτερη δραστηριότητα στην AggelioPolis.gr, από απλές αναζητήσεις έως την πραγματοποίηση αγοραπωλησιών

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights