Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η πιο ξεχωριστή εμπειρία θέασης από τη Samsung Curved UHD TV

Η πιο ξεχωριστή εμπειρία θέασης από τη Samsung Curved UHD TV

απο Kostas Gliatiotis

Η νέα καμπάνια της Samsung Electronics, “Η τηλεόραση αξίζει μία καλύτερη τηλεόραση”, έρχεται να μιλήσει για το τηλεοπτικό περιεχόμενο που μας αρέσει να απολαμβάνουμε, καθώς και για την ξεχωριστή εμπειρία θέασης που μας προσφέρει η Samsung Curved UHD TV. Η τηλεόραση τοποθετεί τον θεατή στο κέντρο της δράσης, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούσε τηλεόραση μέχρι σήμερα.

Η εντυπωσιακή κυρτή τηλεόραση της Samsung, με UHD ανάλυση, φέρνει την καλύτερη εμπειρία θέασης στο σαλόνι σας. Τα κορυφαία blockbusters, οι σειρές για τις οποίες συζητούν όλοι, τα μεγάλα αθλητικά events, αλλά και τα πιο συναρπαστικά βιντεοπαιχνίδια, απεικονίζονται με απίστευτες λεπτομέρειες και εξαιρετική ευκρίνεια.

Samsung_TVDeservesBetterTV_2

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό στη σελίδα της στο Facebook, με σκοπό να δώσει στους fans της την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το τηλεοπτικό περιεχόμενο της επιλογής τους, μέσα από τη Samsung Curved UHD TV. Οι συμμετέχοντες που θα επισκεφθούν την εφαρμογή “Samsung TV Deserves Better TV” στο Facebook, θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους αγαπημένη τηλεοπτική εμπειρία, επιλέγοντας το είδος της ταινίας που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου στη Samsung Curved UHD TV, τους φίλους με τους οποίους θα ήθελαν να τη μοιραστούν, αλλά και τις γευστικές τους προτιμήσεις που θα συνοδεύσουν την προβολή!

Samsung_TVDeservesBetterTV_1

Οι 36 νικητές από την Αθήνα, είτε τη Θεσσαλονίκη, θα απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία, ζώντας μια μοναδική εμπειρία θέασης στη Samsung Curved UHD TV. Θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο κέντρο της δράσης της αγαπημένης τους ταινίας και να απολαύσουν μοναδική ποιότητα εικόνας από όποια θέση και αν κάθονται. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 26 Νοεμβρίου έως και τις 8 Δεκεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα: facebook.com/SamsungGreece/app

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights