Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Twitter: Θα παρακολουθεί τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης στο κινητό του
twitter-gif-in2mobile-featured

Twitter: Θα παρακολουθεί τις εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης στο κινητό του

απο alpha

Μπορεί το Twitter να μην κρύβει ότι αναζητά μονίμως νέους τρόπους να αυξήσει την δημοτικότητα του και φυσικά τα έσοδα του, φαίνεται όμως ότι η τελευταία του προσπάθεια ξεπερνά αρκετά τα φυσιολογικά πλαίσια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Twitter, σύντομα η εφαρμογή για Android και iOS συσκευές θα… παρακολουθεί ποιες άλλες εφαρμογές έχει εγκατεστημένες ο χρήστης στο κινητό του. Το Twitter ισχυρίζεται ότι θα το κάνει αυτό ώστε να γνωρίζει καλύτερα τις συνήθειες του χρήστη για να μπορεί να του προσφέρει περιεχόμενο πιο σχετικό με τον ίδιο, εννοώντας φυσικά διαφημίσεις.

Οι υπεύθυνοι του Twitter έσπευσαν πάντως να ξεκαθαρίσουν πως η εφαρμογή θα παρακολουθεί μόνο το ποιες εφαρμογές είναι εγκατεστημένες στη συσκευή του χρήστη, χωρίς να παρακολουθεί και το τι κάνει ο χρήστης με αυτές, κάτι που έτσι και αλλιώς περιορίζεται και από το ίδιο το λειτουργικό σύστημα.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα θα μπορεί να απενεργοποιηθεί από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής, εάν ο χρήστης το επιθυμεί, θα είναι όμως ενεργοποιημένη από τη στιγμή που θα εγκαταστήσει κανείς το Twitter ή θα αναβαθμίσει την έκδοση της εφαρμογής. Αυτό σημαίνει ουσιαστικά ότι μικρό ποσοστό των συνολικών χρηστών του θα ασχοληθεί αρκετά ώστε να την απενεργοποιήσει, κάτι που προϋποθέτει να το γνωρίζει, ενώ μέχρι στιγμής το Twitter δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν οι χρήστες θα ενημερωθούν αυτόματα από τη συσκευή τους για τη νέα δυνατότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights