Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ BYTE: Παρουσίασε την νέα All Virtual πραγματικότητα στο Cisco Connect Greece 2014

BYTE: Παρουσίασε την νέα All Virtual πραγματικότητα στο Cisco Connect Greece 2014

απο Kostas Gliatiotis

H ΒYTE συμμετείχε με περίπτερο και παρουσίαση με τίτλο “A new reality…all virtual” στο Cisco Connect Greece 2014, τη σημαντικότερη εκδήλωση για το Internet of Everything στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κα Αλίκη Λέσση, CNS&P Presales Engineer της ΒYTE, ανέλυσε τις διεθνείς τάσεις που καθορίζουν την νέα All Virtual πραγματικότητα.  Μεταξύ των στοιχείων που παρουσιάστηκαν αναφέρθηκε ότι μέχρι το 2018, το 76% της IP κίνησης των Κέντρων Δικτύου θα γίνεται μέσω cloud με την παγκόσμια «κυκλοφορία» να φτάνει τα 8.6 Ζettabytes το χρόνο.

Η νέα αυτή πραγματικότητα γίνεται πράξη αξιοποιώντας τεχνολογίες Virtualization σε  πολλαπλά στοιχεία που απαρτίζουν τα Data Centers, όπως Switching, Security, Unified Communication. Σημαντικά οφέλη της εφαρμογής αυτής της τεχνολογίας σε πολλαπλά επίπεδα  αποτελούν η βελτιστοποίηση της απόδοσης του Data Center, η ευελιξία στην ανάπτυξη νέων παρεχόμενων υπηρεσιών, και η αμεσότητα στην απόκριση και εφαρμογή νέων πολιτικών.

Τα πλεονεκτήματα της λύσης All Virtual που παρουσίασε η ΒΥΤΕ περιλαμβάνουν τη σύμπτυξη του Ηardware, την ταχύτερη και απλούστερη διαχείριση και συντήρηση της ΙΤ Υποδομής μέσω ενός εργαλείου, την ελαχιστοποίηση των φυσικών υποδομών, την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και χώρου στο Computer Room, το μικρότερο χρόνο υλοποίησης και προσθήκης εφαρμογών και την υψηλή διαθεσιμότητα που εξασφαλίζει αδιάλειπτη επιχειρηματική δραστηριότητα.

Στο περίπτερο της ΒYTE οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έχουν μια hands on εμπειρία της ολοκληρωμένης λύσης για office in a box η οποία απαντά σε ευρύ φάσμα αναγκών του σύγχρονου επιχειρείν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights