Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ GLOBO Webinar – “The Evolving Challenges of Enterprise Mobility and Mobile Apps”

GLOBO Webinar – “The Evolving Challenges of Enterprise Mobility and Mobile Apps”

απο Kostas Gliatiotis

Πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη αρχίσει να αντιλαμβάνονται τη σημασία ύπαρξης των Bring Your Own Device (BYOD) και Mobile Device Management (MDM) λύσεων, κάτι που για τις περισσότερες εταιρείες επιτυγχάνεται μέσω ειδικά σχεδιασμένων mobile εφαρμογών που απαντούν στις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.

Μέσω της παρουσίασης επιτυχημένων case studies και παροχής χρήσιμων συμβουλών, οι ομιλητές, κ. Christian Kane, Αναλυτής της Forrester και κ. Yad Jaura, UK Marketing Director της GLOBO, θα επικεντρωθούν στους τομείς των επιχειρήσεων όπου οι mobile εφαρμογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ενώ θα αναλύσουν, επίσης, τις τάσεις που επικρατούν σήμερα στον τομέα του Enterprise Mobility.

Στόχος του webinar “The Evolving Challenges of Enterprise Mobility and Mobile Apps” είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους μία επιχείρηση μπορεί να δει ουσιαστική βελτίωση μέσω του Enterprise Mobility.

Οι συμμετέχοντες, καθ’ όλη τη διάρκεια του webinar, θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τις δικές τους ερωτήσεις στους ομιλητές.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

16:00 ώρα Ελλάδος (διάρκεια 1 ώρα)

Εγγραφείτε εδώ

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights