Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG: Συμμετοχή στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2014

LG: Συμμετοχή στο ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2014

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) συμμετείχε δυναμικά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην έκθεση ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ Show 2014 (HES 2014), τη μεγαλύτερη έκθεση αφιερωμένη στον Ήχο και την Εικόνα, που πραγματοποιήθηκε στις 29 και τις 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Ledra Marriott, στην Αθήνα. Με ηγετική θέση στην οικιακή ψυχαγωγία, η LG παρουσίασε τις πιο προηγμένες τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED, 4K OLED  και 4K ULTRA HD, ενώ τα βλέμματα τράβηξαν η περιορισμένη έκδοση της OLED Swarovski και η εκπληκτικών διαστάσεων ULTRA HD TV 98 ιντσών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K 55UB950V και 84UB980V, 55 και 84 ιντσών αντίστοιχα, αλλά και τις τηλεοράσεις τεχνολογίας Curved OLED 55EC930V, Curved 4K OLED 77EC980V και Swarovski OLED. Η LG παρουσίασε επιπλέον για πρώτη φορά την εντυπωσιακή τηλεόραση UB980V, με διαστάσεις διαγωνίου 98 ιντσών, κερδίζοντας πραγματικά τις εντυπώσεις, προβάλλοντας πεντακάθαρη εικόνα υψηλής ευκρίνειας σε γιγαντιαίες διαστάσεις.

LG ULTRA HD 98UB980V

Οι τηλεοράσεις ULTRA HD της LG διαθέτουν τέσσερις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από την Full HD και εκπληκτική συμπύκνωση των 8,3 εκατ. pixels, ώστε να προσφέρουν πραγματικά αψεγάδιαστη εικόνα και απόλυτη λεπτομέρεια. Επιπλέον, χάρη στο IPS πάνελ 4K, οι προβαλλόμενες εικόνες διαθέτουν υψηλή χρωματική ακρίβεια και σταθερότητα από οποιοδήποτε σημείο, ανεξαρτήτως της γωνίας θέασης. Χάρη στη λειτουργία True 4K Engine, οι πιο χαμηλές σε ανάλυση εικόνες μετατρέπονται σε ποιότητα 4Κ, προσφέροντας πραγματική απόλαυση. Η λειτουργία 4K 3D+ προσφέρει τρισδιάστατες εικόνες, ώστε να προσφέρει εξαιρετικά ξεκούραστη θέαση 3D περιεχομένου. Τέλος, ο ήχος των ULTRA HD τηλεοράσεων της LG είναι το ίδιο εντυπωσιακός με την ποιότητα της εικόνας της. Με τη δύναμη ενός εσωτερικού, πολυκάναλου ηχοσυστήματος premium σχεδιασμού από την εταιρεία Harman Kardon, οι θεατές απολαμβάνουν δυνατό, βαθύ, εκλεπτυσμένο, κρυστάλλινο ήχο, που ταιριάζει αρμονικά με την υψηλής ευκρίνειας εικόνα.

Οι κυρτές τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED διαθέτουν την πιο προηγμένη τεχνολογία και ανώτερη ποιότητα εικόνας, προσφέροντας ρεαλιστικά χρώματα και εκπληκτική εμπειρία θέασης, ενώ διαθέτουν και εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό. Το ελαφρά κυρτό σχήμα τους προσφέρει τη βέλτιστη οπτική στο πεδίο του ανθρώπινου ματιού, αφού όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από αυτό και οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν την προβολή από οποιαδήποτε γωνία. Η τεχνολογία WRGB εγγυάται την απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκούρο και έντονο. Οι τηλεοράσεις OLED διαθέτουν προηγμένη τεχνολογία CINEMA 3D για ρεαλιστική τρισδιάστατη δράση με και επιπλέον την εύχρηστη πλατφόρμα Smart+TV WebOS, για μια μοναδική εμπειρία Smart TV. Η νέα προσθήκη στις τηλεοράσεις OLED, η κυρτή 4K OLED 77EC980V, συνδυάζει την τεχνολογία OLED με την υπέρ-υψηλή ανάλυση 4Κ, προσφέροντας αψεγάδιαστη εικόνα με απόλυτο ρεαλισμό και λεπτομέρεια, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Τέλος, η περιορισμένη έκδοση της OLED TV, σε συνεργασία με τη Swarovski, το διάσημο brand κοσμημάτων και κρυστάλλων υψηλής ποιότητας, εντυπωσίασε με το καλαίσθητο σχεδιασμό της, αλλά και την υψηλή ποιότητα της εικόνας της, αποτελώντας ένα πραγματικό έργο τέχνης προηγμένης τεχνολογίας στη φετινή HES 2014.

Swarovski OLED TV

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights