Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Kirin 620: 64bit και 8 συνολικά πυρήνες.

Huawei Kirin 620: 64bit και 8 συνολικά πυρήνες.

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei παρουσίασε σήμερα έναν νέο επεξεργαστή, κατασκευασμένο από την ίδια, που “εγκαινιάζει” μια νέα σειρά επεξεργαστών για την εταιρεία οι οποίοι προορίζονται για χρήση στις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Ο Kirin 620 ξεχωρίζει για την ύπαρξη συνολικά 8 πυρήνων επεξεργασίας, αρχιτεκτονικής A-53 της ARM με τον μέγιστο χρονισμό τους να αγγίζει το 1.2 GHz. Οι A-53 υποστηρίζουν την αρχιτεκτονική 64bit της ARM, και ο Kirin 620 είναι μόλις ο δεύτερος επεξεργαστής που παρουσιάζεται στην αγορά και διαθέτει συνολικά οχτώ πυρήνες A-53.

Η κάρτα γραφικών για κάποιον λόγο παραμένει η Mali-450 της ARM, που πλέον θεωρείται αρκετά παλιά, με σχεδιασμό και απόδοση που μπορεί οριακά να καλύψει τις απαιτήσεις της μεσαίας κατηγορίας. Παρόλα αυτά ο Kirin 620 μπορεί να καταγράψει και να αναπαράγει αρχεία βίντεο σε ανάλυση μέχρι και 1080p ενώ θεωρητικά η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών θα έχει ικανοποιητική απόδοση σε συσκευές με ανάλυση οθόνης έως 1280 x 720 pixels.

Ο Kirin 620 έρχεται με ενσωματωμένη υποστήριξη για 4G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας με μέγιστη ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων τα 150 Mbps ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει και το πρότυπο TD-LTE /LTE FDD που χρησιμοποιείται από τα 4G δίκτυα που λειτουργούν στην Κίνα.

Συνήθως η Huawei παρουσιάζει τουλάχιστον μια συσκευή που να διαθέτει κάθε νέο της επεξεργαστή μερικούς μόνο μήνες μετά τη παρουσίαση του οπότε μένει να δούμε σε ποια συσκευή θα χρησιμοποιηθεί αρχικά ο Kirin 620.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights