Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ VLC: Βγαίνει από το στάδιο Beta για Android συσκευές
vlc-media-player-android-in2mobile-featured-image

VLC: Βγαίνει από το στάδιο Beta για Android συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Ο αρκετά δημοφιλής στον κόσμο των υπολογιστών VLC Player, υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια και για Android συσκευές, σε δοκιμαστική έκδοση Beta όμως, η λειτουργικότητα και η αξιοπιστία της οποίας βελτιωνόταν σιγά σιγά.

Μετά από ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα είναι η αλήθεια, οι δημιουργοί του VLC αφαίρεσαν σήμερα το “Beta” από την ονομασία του VLC για Android συσκευές, δείχνοντας ότι αυτός έχει φτάσει πλέον σε ένα αρκετά καλό στάδιο λειτουργικότητας.

Όπως πάντως αναφέρουν, υπάρχουν ακόμα θέματα που πρέπει να λυθούν όπως η λειτουργία σε συσκευές με Android Lollipop και η υποστήριξη επεξεργαστών 64bit, δύο θέματα που πάντως έτσι και αλλιώς αυτή τη στιγμή αποτελούν ζητήματα προς επίλυση για τις περισσότερες Android εφαρμογές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights