Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S4 Google Phone Edition: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

Samsung Galaxy S4 Google Phone Edition: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S4 της Samsung είναι η τελευταία συσκευή της εταιρείας μέχρι στιγμής που συμμετείχε στο πρόγραμμα “Google Phone Edition” μια προσπάθεια της Google σε συνεργασία με τους κατασκευαστές να προσφέρει εκδόσεις των High End συσκευών τους που να τρέχουν μια Stock έκδοση του Android.

Η Google Phone Edition έκδοση του Galaxy S4 ξεκίνησε από σήμερα να αναβαθμίζεται σε Android Lollipop, στη Stock μορφή του, όπως αυτό προσφέρεται σε συσκευές σαν το Nexus 6 της ίδιας της Google. Δυστυχώς η Google Phone Edition έκδοση του Galaxy S4 δεν κυκλοφορεί επίσημα στη χώρα μας, και ταυτόχρονα δεν υποστηρίζεται από το δίκτυο Service της εταιρείας.

H Samsung ξεκίνησε ταυτόχρονα την αναβάθμιση των “κανονικών” της συσκευών σε Android Lollipop με το Galaxy S5 που προς το παρόν έχει δεχθεί την αναβάθμιση μόνο στην Πολωνία με την υπόλοιπη Ευρώπη να ακολουθεί σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights