Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Νέα τηλεόραση Curved OLED 4K 77 ιντσών

LG: Νέα τηλεόραση Curved OLED 4K 77 ιντσών

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα κυρτή τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσηςτεχνολογίας OLED (μοντέλο 77EC980V) με διαγώνιο 77 ιντσών, διευρύνοντας ακόμα περισσότερο το portfolio των προϊόντων της. Η μοναδική τεχνολογία OLED προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην εικόνα, με χρώμα πιο απολαυστικό από ποτέ, ενώ ταυτόχρονα η υπέρ-υψηλή ανάλυση για αψεγάδιαστη προβολή με απόλυτη λεπτομέρεια, θέτουν ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην οικιακή ψυχαγωγία.

Η νέα Curved OLEDEC980V 77 ιντσών διαθέτει κομψό σχεδιασμό, ενώ η απλή δομή της τεχνολογίας OLED έχει ως αποτέλεσμα η οθόνη να είναι ακόμα πιο λεπτή κι ελαφριά. Με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο (bezel), η νέα τηλεόραση της LG έχει ελαφρά κυρτό σχήμα, προσφέροντας τη βέλτιστη οπτική στο πεδίο του ανθρώπινου ματιού, δεδομένου ότι όλα τα σημεία της οθόνης βρίσκονται σε ίση απόσταση από τα μάτια, και απολαυστική θέαση σχεδόν οποιαδήποτε γωνία.

Χάρη στην τεχνολογία 4 Color Pixel της LG, στα τρία βασικά χρώματα pixel, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε, προστίθεται ένα ακόμα υπό-pixel, το λευκό, το οποίο βελτιώνει το εύρος και την ακρίβεια των χρωμάτων, προσφέροντας ακόμα πιο ρεαλιστική απόδοση. Ταυτόχρονα, η προηγμένη τεχνολογία οργανικών διόδων εκπομπής φωτός πετυχαίνει την καλύτερη απόδοση του μαύρου χρώματος. Έτσι εξασφαλίζεται η  μοναδική  ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης, ώστε τα χρώματα να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια και πιο φωτεινά, αλλά και το μαύρο ακόμα πιο σκοτεινό και έντονο. Η λειτουργία LG CINEMA 3D προσφέρει τρισδιάστατη προβολή χωρίς τρεμόπαιγμα και, επιπρόσθετα, ο ταχύτερος ρυθμός ανανέωσης των εικόνων προσφέρει μεγάλη σαφήνεια κίνησης μέσω ενός ρυθμού ανανέωσης σημαντικά ταχύτερου από το ρυθμό ανανέωσης της τεχνολογίας LED.

Χάρη στην εύχρηστη πλατφόρμα webOS της LG, οι χρήστες μπορούν να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Smart+ TV. Η βραβευμένη πλατφόρμα webOS προσφέρει ένα καθαρό, μίνιμαλ περιβάλλον χρήσης για μία απολαυστική περιήγηση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της έξυπνης τηλεόρασης. Τέλος, ο εύκολος χειρισμός αφής προσδίδει κομψότητα στην οθόνη, ενώ καθιστά τον έλεγχο της τηλεόρασης ακόμα πιο εύκολο, με τα πλήκτρα στο κάτω μέρος της να επιτρέπουν να γίνονται οι βασικές λειτουργίες με ένα απαλό άγγιγμα.

«Οι τάσεις της αγοράς φέτος φανερώνουν αύξηση στη ζήτηση για τις ίντσες. Έτσι, αναπτύσσουμε αντίστοιχα το line-up των προϊόντων μας, ώστε και οι Έλληνες καταναλωτές να έχουν περισσότερες επιλογές και στις τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά προσφέρει τεχνολογία OLED συνδυασμένη με υπέρ-υψηλή ανάλυση, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές μας να νιώσουν την πραγματική διαφορά της νέας αυτής τεχνολογίας», ανέφερε ο κ. Άρης Κουτελός, Consumer Electronics Director της LG Electronics Hellas.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights