Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: Κάνε δικό σου το μοναδικό Sony Xperia Z3

Sony: Κάνε δικό σου το μοναδικό Sony Xperia Z3

απο Kostas Gliatiotis

Με τα Χριστούγεννα να είναι προ των πυλών, η Sony Mobile σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε δική σας τη μοναδική συσκευή Xperia™ Z3.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στην επίσημη σελίδα της Sony Mobile GR στο Facebook από την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου .

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της Sony Mobile GR στο Facebook και να αφήσουν το σχόλιό τους στο σχετικό post με θέμα «Τι θα απαθανατίσετε με την κορυφαία κάμερα 20,7MP και τις νέες τεχνολογίες του μοναδικού Sony Xperia™ Z3;»

Τo όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί στις 23 Δεκεμβρίου στην επίσημη σελίδα Sony Mobile GR, μέσω FB comment ως απάντηση στο comment που είχε αναρτήσει για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights