Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: To G3 αναβαθμίζεται σε Android Lollipop και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες

LG: To G3 αναβαθμίζεται σε Android Lollipop και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες

απο iGlobal

Τηρώντας την αρχική της υπόσχεση να ξεκινήσει την αναβάθμιση του G3 σε Android Lollipop από την αγορά της Πολωνίας, η LG ξεκίνησε σταδιακά να διαθέτει την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση του Android και σε αρκετές ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες.

Η αναβάθμιση σε Android Lollipop έχει αρχίσει να διατίθεται σε Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία καθώς και σε χώρες όπως η Ρουμανία και η Κροατία.

Αρχικά την αναβάθμιση λαμβάνουν οι συσκευές που δεν είναι κλειδωμένες σε κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, αφού σε αυτή τη περίπτωση συνήθως απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του δικτύου πριν τη διάθεση της αναβάθμισης και ο έλεγχος της από αυτό.

Στη χώρα μας ακόμα δεν έχει φτάσει η “πολυπόθητη” αναβάθμιση, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστό ότι αυτή καθυστερεί από κάποιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights