Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S5: Νεότερη Android Lollipop έκδοση στη Πολωνία

Samsung Galaxy S5: Νεότερη Android Lollipop έκδοση στη Πολωνία

απο Kostas Gliatiotis

Με το Galaxy S5 της Samsung να μην έχει ακόμα ξεκινήσει να αναβαθμίζεται επίσημα σε Android Lollipop σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, η εταιρεία διέθεσε σήμερα μια νεότερη έκδοση για τη συγκεκριμένη αγορά.

Η νεότερη Android Lollipop έκδοση σύμφωνα με τη Samsung “βελτιώνει” τη σταθερότητα της συσκευής χωρίς όμως να αναφέρεται συγκεκριμένα τι διορθώνει.

Η νέα έκδοση έχει μέγεθος περίπου 370 MB και είναι διαθέσιμη για Over The Air εγκατάσταση στην ίδια τη συσκευή ή μέσω του Samsung Kies για τους χρήστες του Galaxy S5 στη Πολωνία ή εκτός αυτής για όσες συσκευές προορίζονταν αρχικά για τη συγκεκριμένη χώρα…

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights