Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Hangouts: Δυνατότητα δήλωσης του “Status” του χρήστη

Google Hangouts: Δυνατότητα δήλωσης του “Status” του χρήστη

απο Kostas Gliatiotis

Οι χρήστες του παλιού Google Talk θα θυμούνται ότι αυτό προσέφερε στο χρήστη τη δυνατότητα να δηλώνει την “κατάσταση” του σε ένα μικρό κείμενο το οποίο στη συνέχεια εμφανιζόταν στους υπόλοιπους χρήστες κάτω από το όνομα ή το username του.

Με την αντικατάσταση του Google Talk από το Hangouts, η Google για κάποιο λόγο αφαίρεσε τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ένα ακόμα χαρακτηριστικό που βοήθησε να αλλάξει προς το χειρότερο η εικόνα των χρηστών για τη νέα εφαρμογή.

Πλέον η Google επιτρέπει και πάλι τη δημιουργία ενός “status” κάτω από κάθε χρήστη, τουλάχιστον όταν αυτός χρησιμοποιεί το hangouts από τον υπολογιστή του. Στη mobile έκδοση της εφαρμογής για Android συσκευές από την άλλη, προσφέρει πλέον στο χρήστη τη δυνατότητα να βλέπει πριν από πόση ώρα ήταν ενεργή κάποια από τις επαφές του, μια δυνατότητα που μπορεί να απενεργοποιηθεί από όποιον χρήστη το επιθυμεί.

Με τη Google εδώ και σχεδόν δύο χρόνια να κάνει τη μια λάθος κίνηση μετά την άλλη στον τρόπο που λειτουργούν πολλές υπηρεσίες και εφαρμογές της, είναι σίγουρα ευχάριστο να βλέπουμε μια αλλαγή να γίνεται προς το καλύτερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights