Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia Denim: Διαθέσιμη στην Κίνα

Lumia Denim: Διαθέσιμη στην Κίνα

απο Kostas Gliatiotis

Η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, των Windows Mobile για τις πρώην Nokia και πλέον απλά Lumia συσκευές ξεκίνησε να διατίθεται στην αγορά, προς το παρόν όμως μόνο στην αγορά της Κίνας.

Η Lumia Denim όπως ονομάζεται, εκτός από τη νεότερη έκδοση των Windows Phone περιλαμβάνει και μερικές ακόμα επιπλέον εφαρμογές όπως η βελτιωμένη έκδοση του Glance που μπορεί πλέον να εμφανίζει πληροφορίες για τον καιρό. Ταυτόχρονα οι συσκευές που αναβαθμίζονται στην Lumia Denim αποκτούν και μια νεότερη και θεωρητικά βελτιωμένη έκδοση της εφαρμογής της κάμερας.

Ανάλογα με τη συσκευή, στον φωτογραφικό τομέα γενικότερα, η Lumia Denim περιλαμβάνει βελτιώσεις όπως ο διαφορετικός και θεωρητικά καλύτερος αλγόριθμος επεξεργασίας των δεδομένων από το φακό της συσκευής, που θα είναι διαθέσιμος για όλες τις συσκευές. Σε αυτές με ισχυρό Hardware όπως για παράδειγμα τα Lumia 930 και Lumia 1520 η Lumia Denim θα φέρει και τη δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4k.

Διάφορες πηγές από τη Microsoft και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας αναφέρουν πάντως πως η Lumia Denim θα ξεκινήσει να διατίθεται στην Ευρώπη στις αρχές του 2015 και όχι πριν το τέλος της χρονιάς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights