Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Στηρίζει το Σωματείο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας»

LG: Στηρίζει το Σωματείο «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας»

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε στη λαμπερή βραδιά για τα «91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 στο Περιστύλιο του Ίδρυματος Ευγενίδου.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν το cocktail που έφερε το όνομα ‘Μαρία Κάλλας’, ενώ στον χώρο του δεύτερου ορόφου με τον εντυπωσιακό θόλο και τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς πραγματοποιήθηκε το δείπνο της βραδιάς, επιμελημένο από τους chefs του Metropolitan. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι θαύμασαν από κοντά τις εντυπωσιακές τηλεοράσεις τεχνολογίας OLED της LG, την 55EC930V CURVED OLED και την περιορισμένης έκδοσης Swarovski OLED, που προφέρουν το πιο απολαυστικό χρώμα με εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση για εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας, αλλά και την εκπληκτική τηλεόραση υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K OLED TV EC980V 77 ιντσών.

Η κυρτή τηλεόραση OLED της LG διαθέτει κομψό σχεδιασμό με υψηλή αισθητική, ενώ προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας με έντονα χρώματα και εξαιρετικά ρεαλιστική απεικόνιση των αντικειμένων, των χρωμάτων και της κίνησης. Προσφέρει στους θεατές ευρεία γωνία θέασης σε οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκονται, ενώ η τεχνολογία WRGB OLED της LG εγγυάται υψηλή ποιότητα εικόνας με απόλυτη αναλογία αντίθεσης. Ταυτόχρονα, η LG σε συνεργασία με τη Swarovski, παρουσίασε μία περιορισμένη έκδοση της OLED TV, διακοσμημένης με λαμπερά κρύσταλλα. Χάρη στα κρύσταλλα Swarovski και τη μοναδική τεχνολογία Pixel Dimming της LG, η εντυπωσιακή τηλεόραση διαθέτει τον πιο premium σχεδιασμό και εμπειρία θέασης, αποτελώντας ένα πραγματικό έργο τέχνης προηγμένης τεχνολογίας.

LG @ Maria Kallas event

Τέλος, η νέα προσθήκη στις τηλεοράσεις OLED, η κυρτή 4K OLED 77EC980V, συνδυάζει την τεχνολογία OLED με την υπέρ-υψηλή ανάλυση 4Κ, προσφέροντας αψεγάδιαστη εικόνα με απόλυτο ρεαλισμό και λεπτομέρεια, θέτοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Τα έσοδα της εκδήλωσης «91 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ» του Σωματείου «Ελληνικός Σύλλογος Μαρία Κάλλας», θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του υπό διαμόρφωση Μουσείου «Μαρία Κάλλας» επί της οδού Μητροπόλεως 44, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο το μεγάλο Όραμα της Προέδρου του Σωματείου, κυρίας Λιάνας Σκουρλή και του Δ.Σ.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights