Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Ο επικεφαλής του τμήματος “Λευκών Συσκευών” δεν επιτρέπεται να επισκεφθεί τη CES στο Las Vegas

LG: Ο επικεφαλής του τμήματος “Λευκών Συσκευών” δεν επιτρέπεται να επισκεφθεί τη CES στο Las Vegas

απο Kostas Gliatiotis

Φαίνεται πως στην Νότιο Κορέα, “πατρίδα” των Samsung και LG, οι επικεφαλής των τμημάτων της κάθε εταιρείας παίρνουν πολλές φορές πιο “σοβαρά” από ότι θα έπρεπε τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης IFA στο Βερολίνο, ο Jo Seong-jin, επικεφαλής του τμήματος “Λευκών συσκευών” της LG φαίνεται πως πήγε στο περίπτερο της Samsung και προκάλεσε ζημιές σε ένα… πλυντήριο αυτής. Η Samsung από τη πλευρά της δεν φαίνεται να θεώρησε το συγκεκριμένο γεγονός ασήμαντο, και το κατήγγειλε στις αρμόδιες αρχές της Νοτίου Κορέας.

Οι αρχές της χώρας προσπάθησαν να καλέσουν τον Jo Seong-jin ώστε να δώσει εξηγήσεις για το συγκεκριμένο συμβάν, αυτός όμως προσπάθησε να το αποφύγει χρησιμοποιώντας την πρόσφατη αναδιάρθρωση στην εταιρεία σαν λόγο έλλειψης χρόνου. Οι αρχές της Νοτίου Κορέας “αναγκάστηκαν” στη συνέχεια να εκδώσουν οδηγία που απαγορεύει στον Jo Seong-jin την έξοδο του από τη χώρα με αποτέλεσμα αν η απαγόρευση δεν πάψει να ισχύει, αυτός να μην έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την έκθεση CES στο Las Vegas που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του 2015.

Η LG από την πλευρά της ελπίζει πως η απαγόρευση θα αρθεί έστω για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η έκθεση ενώ ο ίδιος ο Jo Seong-jin υποσχέθηκε πως θα παρουσιαστεί οικειοθελώς να δώσει εξηγήσεις αφού τελειώσει η έκθεση αν τελικά του επιτραπεί να παρευρεθεί σε αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights