Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Περισσότερες οικονομικές συσκευές το 2015
htc-in2mobile-featured-image

HTC: Περισσότερες οικονομικές συσκευές το 2015

απο Kostas Gliatiotis

Η Ταϊβανέζικη HTC έχει πολλές φορές στο παρελθόν προσπαθήσει να διατηρήσει το ποσοστό της αγοράς που κατέχει, αποκλειστικά με High End συσκευές κορυφαίων χαρακτηριστικών (αλλά και τιμής), μια προσπάθεια που μέχρι σήμερα δεν έχει φέρει στην εταιρεία τα αποτελέσματα που θα ήθελε.

Σύμφωνα με τον Jack Tong, υπεύθυνο της εταιρείας για την Ασία, η HTC πρόκειται πλέον να εστιάσει τις προσπάθειες της σε χαμηλότερες κατηγορίες τιμής, με περισσότερες νέες συσκευές, προκειμένου να αποκτήσει μερίδιο αγοράς σε αυτές.

Η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει αρκετές νέες 4G συσκευές με χαμηλό κόστος, ώστε να εκμεταλλευτεί την αύξηση στη χρήση υπηρεσιών Mobile internet, και ταυτόχρονα να “συνεργαστεί” με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, που αναζητούν ακριβώς αυτό, δηλαδή οικονομικές 4G συσκευές που να μπορούν να προωθήσουν σε μεγάλο αριθμό συνδρομητών.

Τέλος σύμφωνα με τον Jack Tong, η HTC θα εστιάσει επίσης στην προώθηση των συσκευών της On-line από την ίδια μέσω της δικής της σελίδας, καθώς και την πώληση τους με τον ίδιο τρόπο, σε μια προσπάθεια να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κομμάτι της αγοράς στο οποίο θα μπορεί να διαφημίσει τα προϊόντα της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights