Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Kodak: Ετοιμάζει τα δικά της Android Smartphones

Kodak: Ετοιμάζει τα δικά της Android Smartphones

απο Kostas Gliatiotis

Με την αγορά των φωτογραφικών μηχανών να έχει τα τελευταία χρόνια σημαντική μείωση πωλήσεων (εκτός αυτής των επαγγελματικών DSLR) εταιρείες του χώρου όπως η Kodak είναι σχεδόν βέβαιο πως πρέπει να δημιουργήσουν νέα διαφορετικά προιόντα αν θέλουν να … επιβιώσουν.

Η Kodak λοιπόν συγκεκριμένα, φαίνεται πως αποφάσισε να εισέλθει στην αγορά που ευθύνεται για τη πτώση των πωλήσεων φωτογραφικών μηχανών, αυτή δηλαδή των κινητών τηλεφώνων. Με δεδομένο ότι πολλές συσκευές πλέον διαθέτουν κάμερα με αρκετά καλή απόδοση, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που αρκούνται σε αυτή και δεν αγοράζουν ξεχωριστή φωτογραφική μηχανή.

Η Kodak σχεδιάζει να παρουσιάσει μια σειρά κινητών τηλεφώνων, βασισμένων στο Android της Google, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά τους. Η εταιρεία αρκέστηκε στο να δηλώσει πως οι συσκευές της θα “προσφέρουν καλή φωτογραφική εμπειρία και εύκολη ανταλλαγή των φωτογραφιών”.

Τα κινητά τηλέφωνα δεν θα κατασκευάζονται από την ίδια την Kodak, αλλά από την Αγγλική εταιρεία Bullit που είναι υπεύθυνη και για τον σχεδιασμό και την κατασκευή των κινητών τηλεφώνων της Catterpillar.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights