Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Lumia 1330: Εμφανίστηκε στο GFX Benchmark

Lumia 1330: Εμφανίστηκε στο GFX Benchmark

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, το GFX Benchmark “βοηθά” στην αποκάλυψη συσκευών που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, στη λίστα αποτελεσμάτων του γνωστού benchmark εμφανίστηκε μια Lumia συσκευή με κωδικό μοντέλου RM-1062 και χαρακτηριστικά που δείχνουν πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Lumia 1320.

Το νέο “οικονομικό” Phablet της Microsoft διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών, ανάλυσης όμως μόλις 1280 x 720 pixels. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά σε Windows Phone συσκευή, ο SnapDragon 400 της Qualcomm ενώ η συσκευή θα διαθέτει 1 GB μνήμης RAM.

Σε ότι αφορά τις φωτογραφικές του δυνατότητες, το RM-1062 φαίνεται να χρησιμοποιεί μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 14 Mpixels στο πίσω μέρος της συσκευής, και μια των 5 Mpixels στη μπροστινή όψη του ώστε να καλύψει τις απαιτήσεις για.. selfies.

Το Lumia 1330 θα παρουσιαστεί όπως όλα δείχνουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC στη Βαρκελώνη σε λιγότερο από δύο μήνες από σήμερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights