Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy S5: Android Lollipop σε περισσότερες χώρες

Samsung Galaxy S5: Android Lollipop σε περισσότερες χώρες

απο Kostas Gliatiotis

Μετά τη διάθεση του Android Lollipop για το Galaxy S5 της Samsung στην Πολωνία, η εταιρεία επέκτεινε επίσημα τη διάθεση της νέας έκδοσης, σε μια ακόμα χώρα και συγκεκριμένα στην Ισπανία.

Η διάθεση του Android Lollipop για το Galaxy S5 αλλά και τις περισσότερες συσκευές της αγοράς γίνεται συνήθως σταδιακά ανά χώρα, γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις η κάθε νέα έκδοση πρέπει πρώτα να εγκριθεί από τους παρόχους σε κάθε μια από αυτές.

Σταδιακά, η νέα έκδοση θα γίνει διαθέσιμη και σε περισσότερες χώρες, με την Ισπανία να είναι η ένδειξη πως η νέα έκδοση λειτουργεί χωρίς προβλήματα στη συσκευή, και η εταιρεία μπορεί να επεκτείνει τη διάθεση της.

Παραδοσιακά, η Πολωνία είναι η πρώτη χώρα που λαμβάνει τις αναβαθμίσεις, αφού σε αυτή τη χώρα λειτουργεί κέντρο έρευνας και ανάπτυξης ( R&D ) της Samsung και είναι πιο εύκολο για αυτή να αντιμετωπίσει γρήγορα τυχόν προβλήματα με κάθε νέα έκδοση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights