Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσίασε το G Flex 2
lg-g-flex-2-in2mobile-featured-image

LG: Παρουσίασε το G Flex 2

απο Kostas Gliatiotis

Η LG φαίνεται πως συνεχίζει να πιστεύει στην επιτυχία των συσκευών με κυρτή οθόνη, και παρουσίασε πριν μερικές ώρες το LG G Flex 2, τη συσκευή που αντικαθιστά όπως δηλώνει η ονομασία της, το LG G Flex που η εταιρεία είχε παρουσιάσει πριν περίπου ένα χρόνο.

Το LG G Flex 2 έρχεται σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, με βασικότερους αυτούς της οθόνης και του επεξεργαστή του.

Η οθόνη χρησιμοποιεί (όπως είναι φυσικό) την τεχνολογία P-OLED της LG που της δίνει τη δυνατότητα να… λυγίζει, ενώ αυτή τη φορά η ανάλυση της έχει βελτιωθεί, φτάνοντας τα 1920 x 1080 pixels. Η διαγώνιος της έχει επίσης μειωθεί σημαντικά στις 5.5 ίντσες, κάνοντας το LG G Flex 2 μια πολύ πιο “προσιτή” σε μέγεθος συσκευή από τον προκάτοχο του .

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται ο SnapDragon 810 της Qualcomm, με 8 συνολικά πυρήνες 64-bit, τέσσερις Α-57 και τέσσερις Α-53 σε διάταξη big.LITTLE, σε συνδυασμό με την ακόμα ισχυρότερη Adreno 430 κάρτα γραφικών. Μάλιστα με την 1080p οθόνη του LG G FLex 2 η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, θεωρητικά τουλάχιστον θα έχει σημαντικά αυξημένη απόδοση.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει για μια ακόμα φορά η κάμερα των 13 Mpixels του G3, με το Laser focus και το Optical Image Stabilization υπαρκτά, και βελτιωμένη απόδοση.

Το LG G Flex 2 θα ξεκινήσει να πωλείται στο τέλος Ιανουαρίου στην Νότιο Κορέα και σταδιακά η διάθεση του θα επεκταθεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights