Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Τα Galaxy A3, A5 και Galaxy E7, E5 διαθέσιμα στην Ινδία.
galaxy-e7-in2mobile-featured-image

Samsung: Τα Galaxy A3, A5 και Galaxy E7, E5 διαθέσιμα στην Ινδία.

απο Kostas Gliatiotis

Με τη Samsung να έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα τη νέα σειρά συσκευών Galaxy A με τη παρουσίαση των Galaxy A5 και Galaxy A3, η εταιρεία ανακοίνωσε τη έναρξη των πωλήσεων τους στην Ινδία και ταυτόχρονα παρουσίασε και τις πρώτες συσκευές της αμέσως πιο οικονομικής σειράς Galaxy E.

Τα Galaxy A5 και Galaxy A3 “μοιράζονται” πολλά κοινά τεχνικά χαρακτηριστικά, με τις δύο συσκευές να διαθέτουν τον ίδιο “4πύρηνο” επεξεργαστή χρονισμένο στο 1.2 GHz, την ίδια κατασκευή από μέταλλο που η εταιρεία εγκαινίασε με το Galaxy Alpha, με το Galaxy A5 να διαθέτει 720p SUPER AMOLED οθόνη 5 ιντσών και κάμερα 13 Mpixels, και το Galaxy A3 να χρησιμοποιεί μια qHD οθόνη 4.5 ιντσών και κάμερα των 8 Mpixels στο πίσω μέρος του.

Η σειρά Galaxy E τώρα ξεκινά την… ύπαρξη της με τα Galaxy E5 και Galaxy E7. Το Galaxy E5 αρχικά, χρησιμοποιεί και αυτό έναν επεξεργαστή με 4 πυρήνες χρονισμένους στο 1.2 GHz, με την οθόνη να διατηρεί την ανάλυση στο 720p και τη διαγώνιο στις 5 ίντσες, αλλά τη κάμερα να έχει χαμηλότερη ανάλυση από το Galaxy A5 και να περιορίζεται στα 8 Mpixels. Το Galaxy E7 με τη σειρά του, αυξάνει τη διαγώνιο της οθόνης στις 5.5 ίντσες, διατηρώντας όμως την ανάλυση στο 720p και τη χρήση της τεχνολογίας SUPER AMOLED. Η κάμερα στο πίσω μέρος του είναι και σε αυτή τη περίπτωση μόλις 8 Mpixels. Ο αποθηκευτικός χώρος και στις δύο συσκευές ανέρχεται σε 16 GB.

Η ουσιαστική διαφορά των συσκευών της σειράς Galaxy E είναι πως ενώ διατηρούν την ίδια σχεδιαστική γραμμή με αυτά της σειράς Galaxy A δεν διαθέτουν μεταλλική κατασκευή, αντίθετα κάνουν χρήση “Polycarbonate” πλαστικού.

Οι τέσσερις νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν με το Android 4.4 kitkat εγκατεστημένο, ενώ με δεδομένο το ότι και οι 4 βασίζονται στον SnapDragon 410 της Qualcomm, με υποστήριξη για 64 bit, είναι σχεδόν δεδομένο πως η απόδοση τους θα αυξηθεί σημαντικά μόλις γίνει διαθέσιμο για αυτές το Android Lollipop.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights