Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Παρουσιάζει νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED στη CES 2015
LG_CES2015_OLED_TV_zone_1

LG: Παρουσιάζει νέα μοντέλα τηλεοράσεων OLED στη CES 2015

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση των πρώτων τηλεοράσεων 4K OLED παγκοσμίως το 2014, η LG Electronics (LG) προχωρά στα αποκαλυπτήρια μιας διευρυμένης γκάμας συσκευών OLED στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης CES, η οποία διοργανώνεται από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου στο Las Vegas. Με επτά διαφορετικά μοντέλα 4K OLED, με ευλύγιστη (flexible), κυρτή ή επίπεδη οθόνη από 55 (54.6 ίντσες διαγώνιος), 65 (64.5 ίντσες διαγωνίος) έως και 77 (76.7 ίντσες διαγώνιος) ίντσες, η σειρά τηλεοράσεων OLED της LG εξακολουθεί να βρίσκεται σε μοναδική κατηγορία ποιότητας, προσφέροντας τέλεια χρώματα και εκπληκτικό επίπεδο μαύρου.

LG 4K OLED TVs

Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων LG 4K OLED του 2015 διαθέτουν την αποκλειστική τεχνολογία WRGB της LG, η οποία χάρη στη προσθήκη ενός λευκού sub-pixel, προσφέρει εντυπωσιακή γκάμα από ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και άπειρο λόγο αντίθεσης, ενώ μια σειρά από έξυπνες λειτουργίες εγγυώνται την τέλεια απόδοση των χρωμάτων και το επίπεδο του μαύρου σε κάθε καρέ. Η λειτουργία LG Optimized True Color ρυθμίζει τη χρωματική απόδοση, ώστε να παραμένει σταθερή, ανεξάρτητα από τις μεταβολές στη φωτεινότητα της εικόνας, εξασφαλίζοντας εκπληκτική εμπειρία θέασης, με χρώματα εντελώς φυσικά που επιπλέον δεν κουράζουν τα μάτια του θεατή. Με την απόκριση του πάνελ να βρίσκεται στο 0.001ms, οι τηλεοράσεις LG OLED είναι πάνω από 1.000 φορές ταχύτερες από μια συμβατική επίπεδη τηλεόραση LCD. Τέλος, οι τηλεοράσεις LG OLED εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη θέαση από κάθε γωνία, σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LCD που από διαφορετικές γωνίες θέασης παρουσιάζουν αλλοιώσεις στα χρώματα και τις αντιθέσεις.

LG 4K OLED TV EG9600

Η σχεδιαστική φιλοσοφία Art Slim της LG οδηγεί σε μία πιο τολμηρή κατεύθυνση, με κεντρικό άξονα τη δημιουργία της πιο λεπτής τηλεόρασης, διατηρώντας ταυτόχρονα τη μινομαλιστική αισθητική και την απλότητα. Η διάφανη βάση, που προσδίδει στη συσκευή την εντύπωση ότι αιωρείται ελαφρά, ενισχύει περισσότερο την καθηλωτική εμπειρία θέασης, αφού ουσιαστικά αφαιρεί περισσότερο τα σημεία που μπορούν να αποσπούν το βλέμμα του θεατή. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή, ενώ ακόμη και η πίσω όψη της συσκευής διακρίνεται για το κομψό της φινίρισμα, απαλλαγμένη από ανοίγματα ή προεξοχές. Κι ενώ μια κυρτή τηλεόραση μοιάζει περισσότερο με έρχο τέχνης, ο σχεδιασμός των επίπεδων τηλεοράσεων της LG προσφέρει απλότητα και καθαρές γραμμές για απόλυτα απολαυστική εμπειρία θέασης.

Οι τηλεοράσεις LG OLED, σε προσθήκη της απαράμιλλης εικόνας τους και σχεδιασμού τους, διαθέτουν επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου, με τεχνολογία που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Harman/Kardon. Έτσι, η άψογη εικόνα των τηλεοράσεων LG OLED είναι βέβαιο ότι συνοδεύεται από βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής ποιότητας. Τα ηχεία 4.2 καναλιών συνδυάζονται με το σύστημα LG ULTRA Surround, το οποίο εγγυάται μια ηχητική εμπειρία υψηλής ισχύος και πιστότητας.

Η τελευταία έκδοση της πλατφόρμας smart TV της LG, εκτός από το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης, έχει εμπλουτιστεί και με μια σειρά εντυπωσιακές λειτουργίες, οι οποίες κάνουν την όλη εμπειρία πιο απλή, πιο εύκολη και πιο φυσική. Η πλατφόρμα webOS 2.0 της LG εξασφαλίζει σημαντικά μικρότερο χρόνο έναρξης, στοιχείο που κάνει την εμπειρία Smart TV πιο άνετη από ποτέ. Χάρη στην τελευταία αναβάθμισή της, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώνουν τα μενού σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις, προσθέτοντας ή αφαιρώντας από το Launcher Bar τις λειτουργίες που θέλουν.

«Η δυνατότητα να φέρουμε την εκπληκτική τεχνολογία OLED κοντά σε περισσότερους καταναλωτές αποτελεί οδηγό για την καινοτομία της LG», δήλωσε ο κ. In-kyu Lee, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής του Τμήματος TV & monitor της LG Electronics Home Entertainment Company. «Στην LG πιστεύουμε ότι αυτή είναι η κατεύθυνση προς την οποία οδεύει το μέλλον της τηλεόρασης και για το λόγο αυτό θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να παρουσιάζουμε νέα μοντέλα τεχνολογίας OLED, μέχρι να μπορέσουν να γίνουν μία ρεαλιστική επιλογή για τους καταναλωτές».

LG 4K OLED TV EF9800

Στη CES 2015, η LG 77’’ Flexible 4K OLED TV (Μοντέλο 77EG9900), η LG 65’’ Floating Art Slim CURVED 4K OLED TV (Μοντέλο 65EG9600) και η LG 55’’ Floating Art Slim Flat 4K OLED TV (Μοντέλο 55EF9500), απέσπασαν βραβεία ‘2015 CES Innovation Awards’, υπογραμμίζοντας για άλλη μία φορά την ηγετική θέση της LG στην αγορά των τηλεοράσεων OLED.

Οι επισκέπτες της CES 2015 θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τις εντυπωσιακές νέες τηλεοράσεις OLED στο περίπτερο της LG (Las Vegas Convention Center, Central Hall #8204, 6-9 Ιανουαρίου 2015), συμπεριλαμβανομένων και των μοντέλων που κέρδισαν CES Innovation Awards, αλλά και την 77’’ Art Slim CURVED 4K OLED TV (Μοντέλο 77EG9700), την 55’’ Floating Art Slim CURVED 4K OLED TV (Μοντέλο 55EG9600), την 65’’ Art Slim Flat 4K OLED TV (Μοντέλο 65EF9800) και την 65’’ Floating Art Slim Flat 4K OLED TV (Μοντέλο 65EF9500).

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights