Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ H Microsoft και η Ford αποκαλύπτουν το Ford GT, το Cover Car του Forza Motorsport 6

H Microsoft και η Ford αποκαλύπτουν το Ford GT, το Cover Car του Forza Motorsport 6

απο Kostas Gliatiotis

Η Microsoft, η Turn 10 Studios και η Ford αποκάλυψαν τη νέα τους συνεργασία στο North American International Auto Show, ανακοινώνοντας το ολοκαίνουριο, υψηλής απόδοσης, Ford GT supercar, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στο επόμενο παιχνίδι προσομοίωσης του Xbox, το Forza Motorsport 6, που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Xbox One.

To μοντέλο GT προβάλλει την τεχνολογία της Ford, τονίζοντας την εξαιρετική επίδοση της EcoBoost μηχανής, την ενισχυμένη αεροδυναμικότητα και την ελαφριά κατασκευή του αυτοκινήτου από ίνες άνθρακα. Θα ξεκινήσει να εμφανίζεται σε αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, σε επιλεγμένες αγορές παγκοσμίως, το 2016.

Οι εταιρείες αποκάλυψαν επίσης, πως η σειρά των αυτοκινήτων υψηλής επίδοσης της Ford θα κάνει την εμφάνιση της στο Forza Motorsport 6. Η σειρά θα περιλαμβάνει τα μοντέλα GT, Shelby® GT350 Mustang και το F-150 Raptor, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη χθεσινή έκθεση αυτοκινήτων. Όπως γίνεται πάντα στα First in Forza αυτοκίνητα, οι fans από όλον τον κόσμο, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την πρώτη τους οπτική επαφή με τα οχήματα αυτά στο Forza Motorsport 6, αποκλειστικά στο Xbox One.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να μοιραζόμαστε αυτή την ιστορική στιγμή για τη Ford και να γιορτάζουμε την ιστορία του GT, κάνοντας το εξώφυλλο του Forza Motorsport 6», δήλωσε ο Phil Spencer, Επικεφαλής του Xbox. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να ανακοινώσουμε το Forza Motorsport 6 την ίδια ημέρα που το αυτοκίνητο κάνει την πρώτη του εμφάνιση – σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας – και φυσικά ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι μέσα στους επόμενους μήνες».

Το Forza Motorsport, το οποίο έχει δημιουργηθεί εξολοκλήρου για το Xbox, έχει τις υψηλότερες κριτικές σύμφωνα με το Metacritic. Σχεδιασμένο από την Turn 10 Studios της Microsoft, η σειρά συνδυάζει τα γραφικά σύγχρονης τεχνολογίας, και τις μηχανές προσομοίωσης, ενώ παράλληλα αποτελεί το πιο επιτυχημένο racing game νέας γενιάς για το Xbox One.

«Το Ford GT είναι η απόλυτη έκδοση ενός supercar, το οποίο προσφέρει EcoBoost επίδοση, τεχνολογία επικεντρωμένη στον οδηγό και ελαφριά κατασκευή από ίνες άνθρακα» αναφέρει ο Raj Nair, Αντιπρόεδρος του ομίλου Ford και υπεύθυνος του Global Product Development.  «Μέσα από τη δουλειά μας για την Microsoft και την 10 Turn Studios, έχουμε τη δυνατότητα να μοιραστούμε το ολοκαίνουριο GT με ένα πρωτοφανές παγκόσμιο κοινό, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στους fans να αποκτήσουν μια οπτική εμπειρία της ομορφιάς, του ενθουσιασμού και της καινοτομίας της σειράς της Ford».

H Ford, ως πρωτοπόρος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας, κατέχει ηγετική θέση στον κόσμο της καινοτομίας. H έκθεση του GT παρουσιάζει καινοτόμα υλικά και τεχνολογίες, που βοηθούν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των οδηγών. Μερικά από αυτά είναι η αεροδυναμική, η ελαφριά κατασκευή από ίνες άνθρακα, τα κεραμικά δισκόφρενα και η νέας γενιάς EcoBoost μηχανή που παράγει περισσότερα από 600 άλογα.

«Όπως ακριβώς η Ford έχει ανεβάσει τον πήχη όσον αφορά την GT τεχνολογία των αυτοκινήτων, έτσι και το Forza Motorsport 6 θα συμμετέχει και αυτό στο ίδιο πνεύμα της καινοτομίας, αποτελώντας την πιο εξελιγμένη –τεχνολογικά- προσομοίωση και προσφέροντας διασκέδαση μαζί με μια απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία, τόσο για τους λάτρεις των αυτοκινήτων, όσο και για τους gamers» δήλωσε ο Dan Greenawalt, Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Turn 10 Studios. «Θέλουμε πολύ να κυκλοφορήσουμε το παιχνίδι τον Ιούνιο (στην έκθεση E3)».

Περισσότερες πληροφορίες για το Forza Motorsport,  καθώς και ενημερώσεις για το Ford GT, μπορείτε να βρείτε στο news.xbox.com και στο media.ford.com αντίστοιχα. Assets για το Forza Motorsport 6 μπορείτε να βρείτε στο news.xbox.com/media.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights